Plouă

Orașe

Orașe și dorințe

30/07/2014 Comments (1) Noutati

HOINAR disponibil online

Dacă urmăriți pagina mea oficială de artist, ați remarcat, probabil, că albumul HOINAR prin Piața Matache este disponibil online pe câteva platforme interesante. Astfel, posesorii de telefoane inteligente (aka smartfeoane) mă pot asculta prin intermediul aplicațiilor mobile de profil. Dacă sunteți abonat Orange și folosiți Deezer, mă găsiți aici. Abonații Vodafone au la dispoziție aplicația Zonga, iar HOINAR-ul este disponibil aici.

De asemenea, dacă doriți să cumpărați albumul în format digital, acest lucru este posibil prin intermediul celor de la BestMusic și costă 5 euro. În perioada următoare, albumul va fi disponibil și pentru cei din afara țării care folosesc iTunes sau Spotify, voi anunța la momentul oportun pe pagina de facebook.

Întâlnire cu fanclub-ul Craiova

Dacă tot am ales alt traseu la întoarcerea din Valea Jiului, am zis să mă opresc preț de o cafea și la Craiova, mai ales că anul acesta nu am reușit să ajung la ei, iar premizele nu sunt strălucite nici pentru toamnă. Și nu se făcea să nu îmi vizitez primul fanclub ever (hihi!). N-a fost să fie cafea, pentru că Lucian, omul căruia îi datorez în bună măsură lansarea de anul trecut din Craiova, ne-a invitat la sediul noii sale afaceri.

La o șuetă cu pizza casei și bruschete făcute chiar de patron, l-am întrebat de unde schimbarea asta serioasă de profil (de la un site la o pizzerie e o distanță lungă). Din poveștile lui, am înțeles că acesta e modelul de om care ar putea schimba lucrurile în România: cu spirit antreprenorial (ceea ce la noi e mai mereu greu înțeles și prost aplicat), care vor să facă lucruri. Am spus “ar putea” nu întâmplător. Am vorbit și cu alți oameni care încearcă să își deschidă afaceri personale, iar concluzia e una singură: în România nu poți (a se citi nu ești lăsat) să faci o afacere sau, dacă în caz o faci cum scrie la carte, corect față de clienți și stat, nu ai cum să reziști pentru că firmele concurente fac tot felul de artificii (mai mult sau mai puțin legale).

Le mulțumesc Danei, Oanei și lui Lucian că și-au făcut timp să mai stăm la povești. Nu de alta, dar am învățat că prietenii trebuie să îi ții aproape, chiar și când distanța vă separă.

P.S. Pizza Forum are în meniu și o prăjitură delicioasă (Lămâița).

One Response to HOINAR disponibil online

  1. […] blogger care-și dă nițel interesul să-i promoveze noul album, Alchimie, se alege cu blogul pe coperta albumului. Ce idee năstrușnic de minunată, mi-am zis. Apoi m-am pus pe documentat și mai zdravăn despre […]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *