Concurenti excelenti la Ziua de Maine 2012

Ce nu trebuie ratat la Ziua de maine

14/11/2012 Comments (0) Blog

HP, Windows 8 si muzica

Am intrebat ieri pe facebook Ce legatura este intre HP si Lady Gaga? si am primit o serie intreaga de raspunsuri, care mai de care mai fanteziste si mai sturlubatice (oare mai stie cineva acest termen?). La prima vedere, nici una – HP – producator de echipamente electronice, Lady Gaga – artista (toata dezbaterea o gasiti aici).

muzica

HP si Universal Music Group au lansat platforma HP Connected Music, care va oferi acces la streaming si download gratuit pe toate PC-urile HP cu Windows 8. In conditiile in care vanzarile de discuri au scazut considerabil in ultimii ani, pe fondul extinderii impaxctului Internetului si, in consecinta, al resurselor muzicale online, este evident ca toti jucatorii de pe piata incearca sa gaseasca metode alternative de a interactiona cu consumatorii de muzica. Fie vorbim de live streaming, fie vorbim de vandut muzica online sau orice alta platforma pe care o cunoasteti.

Portofoliul Universal Music include peste 3000 de artisti din cele mai diferite genuri muzicale, de la muzica clasica la pop-rock si de la jazz la alternativ si latino. Printre ei Sting, Metallica, Lista completa a artistilor UMG o gasiti aici.

Foto Eric Clapton: Wikipedia

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *