Sunt rautacios si invidios, bai!

Daca as vedea asta zilnic, m-as face manelist

20/07/2011 Comments (1) Blog

Iar sunt rautacios! Si invidios pe deasupra :-)

Ieri imi manifestam rautati mai mult sau mai putin fondate. Se pare ca devin un mic hater, ca si azi am gasit ceva de comentat. Imi pare rau, acolo unde consider ca pot avea un cuvant de spus, nu voi ezita sa o fac, in cel mai politicos mod de care sunt capabil.

1) Premiul Sunt cel mai frumos din orasul acesta

Un organizator de festival folk din Romania isi autocatalogheaza evenimentul ca fiind in primele 3 evenimente de profil din tara. Ma intreb, evident retoric, ca unul care scrie despre folk si care cam stie tot ce se intampla in lumea folkului romanesc, cum a ajuns domnul respectiv la concluzia enuntata. Poate chiar are dreptate, niciodata nu am stat sa fac o analiza “cel mai bun festival de folk”. Dar ca sa afirmi asa ceva, trebuie niste criterii, trebuie o evaluare cat de cat independenta, trebuie o monitorizare pe cativa ani, poti sa il faci bine un an, apoi 3 prost. Ar trebui un “ze list” al festivalurilor daca vreti 🙂 Dar na, “lauda-ma, gura, ca-ti dau de mancare!”.

2) Premiul Foaie verde, foaie rara, fa-ma, mama, ospatara

Exprimarea de mai jos ne scuteste de prea multe comentarii. Gramatica devine o chestie mult prea tehnica pentru multi. Ce e trist e ca vine de la o absolventa de Stiinte Politice, care in loc sa dezbata Titulescu si teoria “Cortinei de Fier”, imbina stiinta si tehnica, fiind simultan “PR si ospatara”. Legatura dintre ele? Absolut nici una daca ma intrebati pe mine, dar na, nu sunt vreun expert.

 

 

One Response to Iar sunt rautacios! Si invidios pe deasupra :-)

  1. […] apropo de ce scriam la un moment dat pe blog despre ideea de “cel mai bun festival”, doi din componentii juriului, domnii Popescu si Ursulescu, oameni cu experienta in […]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *