Campanii tot mai creative

cartea

Cartea nu moare niciodata

26/11/2012 Comments (0) Blog

In cautarea lui Nemo (3D)

Recunosc, nu am vazut In cautarea lui Nemo atunci cand a fost lansat, cu multi ani in urma. Eram intr-o perioada de negatie a pasiunii mele pentru cinematografie si pentru marele ecran in general. Asa ca vizionarea versiunii 3D, la invitatia celor de la Forum Film a avut evident un impact semnificativ asupra mea, comparativ cu cei care stiau deja subiectul filmului si pentru care noutatea o constituia doar „upgrade”-ul tridimensional.

N-o sa va povestesc firul narativ al filmului, dezbatut de critici indelung la timpul lui. Dar daca la momentul v-a placut filmul, va asigur ca veti iubi versiunea 3D, grafica filmului fiind una care merita vazuta tridimensional. Reciful de corali, submarinul scufundat (m-a dus un pic cu gandul la Titanic), miile de vietuitoare acvatice din ocean sau din … acvariu arata superb in 3D.

Un cuvant despre versiunea in limba romana. Am fost foarte conservator cand venea vorba de filme straine si voci romanesti, consider ca fiecare poate decide daca vrea sa auda amprenta originala sau sa citeasca. Dar un drum Ploiesti – Bucuresti alaturi de Cristina Bazavan m-a facut sa imi reconsider pozitia, pentru ca ne-a povestit despre munca uriasa impusa de adaugarea vocilor intr-un film de animatie. Iar cand vocile sunt George Ivascu (pe care tocmai l-am vazut facand un rol superb in Nevestele vesele din Windsor), Mihai Bisericanu, Valentin Teodosiu sau Anca Sigartau, zau ca n-am ce reprosa filmului In cautarea lui Nemo 3D.

In cautarea lui Nemo al doilea film pe care il vad CinemaCity -ul din Sun Plaza din Bucuresti si primul 3D. Pot spune ca imi mentin afirmatia ca, fata de celelalte cinema-uri de mall din Bucuresti, acesta e mult mai aerisit, iar calitatea 3D-ului impecabila. Asa ca daca aveti de ales, va recomand cu caldura locatia.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *