Un album e o chestie al naibii de complicata

Chira Chiralina

De vorba cu Chira Chiralina

25/10/2012 Comments (0) Noutati

In concert alaturi de Mircea Baniciu

concertPana iese albumul ala blestemat (avanpremiera durerilor de dinti filosofico-hartogaristi ati putut-o citi aici), pana se va lasa cu o lansare oficiala si alte cele, m-am gandit sa nu vi se faca dor de mine. In plus, nu puteam sa lasam un asa mare eveniment nesarbatorit precum Marea Revolutie Socialista din Octombrie, astfel ca pe 7 noiembrie v-am pregatit un concert. Daca nu intelegeti cum e cu revolutia din octombrie petrecuta pe 7 noiembrie, mai puneti si voi mana pe o carte de istorie sau macar pe wikipedia, ca acum vine cea de a 95-a aniversare.

Casa de Cultura a Studentilor din Bucuresti aniverseaza 75 de ani de activitate (deloc putini as zice eu), iar o asa varsta frumoasa nu putea fi lasata nesarbatorita. Printre numeroasele manifestari ce vor avea loc cu acest prilej intre 5 si 18 noiembrie 2012, vor exista si doua seri de folk: pe 7 si 13 noiembrie.

Asadar, pe 7 noiembrie 2012, incepand cu ora 19.30, va invit la Casa de Cultura a Studentilor pentru un concert de muzica folk alaturi de Mircea Baniciu, Marius Dascau si Laura Radi. Eu voi canta, ca de obicei, alaturi de Radu Tudoroiu si percutiile sale.

In seara de 13 vor evolua Mircea Vintila, Puiu Cretu Band, Adela Titescu si Ana-Maria Dumitru.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *