Grija pentru dieta sanatoasa vine cu varsta

Cluj

Branduri de Cluj in lumina…tastaturilor

13/09/2012 Comments (0) Blog

In week-end ne vedem la Brasov

Brasov

Tu ce faceai in 1892? Stiu, nici eu. Pe-atunci insa, oamenii puneau de o bere, mai precis de o fabrica de bere. Suna a preistorie 1892, dar fabrica de bere Ciucas exista de de 120 de ani la Brasov. Iar cu aceasta ocazie, subsemnatul plus alti bloggeri mai faimosi ca mine vom vizita “orasul de la poalele Tampei” cum ar spune Ilie Dobre si vom trai pentru doua zile exact asa cum o faceau oamenii acelor vremuri.

Ce faceau oamenii acum 120 de ani? Sigur nu stateau pe net, televizoare pe lumanari inca nu existau, iar telefoanele mobile erau rare si foarte rare. De fapt, deloc. Vom vana ca sa avem ce manca (bine ca e McDonalds in Brasov), vom trage cu pusca (evitati orasul), vom petrece timp in doua din cetatile fortificate din zona – Harman si Prejmer (nu de alta, dar stramosii nu stateau in case cu piscina).

Ce vom face in plus fata de ei? Teoretic o plimbare cu autocarul descoperit prin oras, daca Doamne-Doamne e baiat valabil si nu ploua sau ninge. Cu siguranta insa, ca fiecare oras, si in Brasov sunt locuri pe care, ca venetic, nu le descoperi de unul singur, dar care merita vazute, astfel ca vom abuza de ospitalitatea gazdelor in aceasta privinta.

Pentru week-endul la munte plin de munca grea si pentru plimbarile #PrinBrasovulMeu sunt vinovati prinBrasov.com si Ciucas, iar tartorul-sef se anunta a fi Ovidiu Eftimie.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *