Declaratii Romania – Argentina

Rusine de sport

17/06/2013 Comments (3) Sport

Infrangere sau victorie?

Mircea a titrat in cronica scrisa pentru site-ul Echipei Bloggerilor “Final in genunchi”. Stiu, e greu de digerat infrangerea, e greu sa acceptam clasarea doar pe locul IV, dupa ce 3/4 din competitie am condus. Sunt multe explicatii, jucatori aparuti dupa, toti in mod clar fosti sau actuali fotbalisti. Dar asta nici nu conteaza. Conteaza ca blogosfera a dovedit ca stie sa fie activa in online, sa castige respectul celorlalti, sa dovedeasca oamenilor mai putin familiarizati cu fenomenul ca nu suntem niste ciudati care stau toata ziua in fata computerului.

Echipa Bloggerilor eu in actiuneAm putea sa facem o sumedenie de analize, ce gresim, ce facem bine, ce ar trebui schimbat si tot asa. E important sa continuam sa jucam, e important sa mentinem una din cele mai frumoase povesti ale online-ului. Iar cel mai important e sa continuam sa ne bucuram de fotbal, ca sa parafrazez un slogan. Asta ar fi cea mai importanta victorie.

victorieAs vrea sa le multumesc tuturor baietilor care au reprezentat blogosfera la aceasta competitie sportiva – Adi Zabava, Andrei Bogdan, Auras Geambasu, Bogdan Marin, Lucian Marin, Mircea Mester, Toma Nicolau, Alex Dragan, Alex Cirstea, Catalin Costea, Bogdan Constantinescu, Bogdan Dascalescu, Calin Pascu, Vlad Dulea, Marian Ionescu, Cezar Vasile. Indiferent ca au jucat in fiecare meci, ca au jucat doar 2 minute, ca au contribuit la o victorie sau am pierdut impreuna, ca au venit doar sa stea pe banca, au fost ECHIPA. Si, asa cum spuneam si pe facebook, sunt foarte mandru de echipa mea.

In numele Echipei, vreau sa multumesc organizatorilor Romanian Corporate Sports pentru oportunitatea de a participa in Cupa Media. Au fost 12 meciuri jucate in trei luni, am avut ocazia de a face miscare si de a ne relaxa jucand fotbal, indiferent ca a plouat torential sau a fost o caldura sufocanta. Cu siguranta, noi suntem disponibili si pentru editiile urmatoare, competitia disputandu-se de doua ori pe an.

Echipa Bloggerilor e o poveste care va continua, nu pentru ca e la moda, ci pentru ca exista oameni care sa creada in ea. Iar acesti oameni ieri au iesit cu fruntea sus de pe teren.

3 Responses to Infrangere sau victorie?

  1. […] pe pozitia a patra sunt multe dar nu asta conteaza in aceste momente. Asa cum bine zicea si Make am reusit pe durata acestei competitii sa fim o echipa si asta face cat un trofeu. Eu personal imi […]

  2. Carmen says:

    Sa intelegem ca baietii se descurca la fel de bine cu mingea precum o fac la scris? 😀

  3. Make says:

    @Carmen da, chiar binisor 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *