Marti are 3 stiri bune (sau macar interesante)

Cat de in serios luati protectia muncii?

24/01/2012 Comments (2) Blog

Institutul Ciuc te provoaca la dezbatere, eu te provoc sa votezi!

Totul a inceput cu o intrebare, supusa dezbaterii publice pe mai multe canale (TV, radio, bloguri etc.). Acum a venit momentul unei dezbateri “in ring”, ce are ca protagonisti 12 persoane publice:

 • Pe de-o parte “Echipa Gustului“, formata din jurnalistul Razvan Exarhu si scriitorul Adrian Georgescu;
 • pe de alta parte cele 5 echipe care isi propun sa ii combata, formate din:
 1. Comediantul Sergiu Floroaia si Adrian Ciubotaru;
 2. Comediantul Teo si Adi Hadean;
 3. Rapper-ul Grasu XXL si Alexandru Negrea;
 4. Actorul Radu Gabriel si Bobby Voicu;
 5. Actorul Florin Busuioc si Chinezu.

Si ca orice competitie care se respecta, duelul celor 6 echipe are si un arbitru, in persoana lui Bogdan Naumovici, iar moderator va fi Andi Moisescu. Dezbaterea are loc pe 27 ianuarie, ora 16:00 si va fi transmisa live pe pagina de Facebook Ciuc Premium, unde romanii isi vor putea spune parerea, astfel concluzia trasa sa fie una colectiva.

Acum, dincolo de informatiile oficiale, hai sa ne uitam la bloggerii din echipe: pe cine ati vota? Pe Adrian Ciubotaru l-as intreba despre o carte buna, dar nu despre bere. Adi Hadean e un guru in materie de gatit, dar berea se bea si fara sa mananci (stiti voi, 1 bere = 2 sarmale). Daca vrei o pagina de facebook si o campanie Social Media, Alex Negrea e unul din oamenii pe care sa ii intrebi, dar berea e offline curat. Adrian Georgescu scrie “iute si piperat”, dar n-am vazut halbe pe la el pe blog. Bobby e idealul meu de antreprenor, dar aici e vorba de BERE nu de BIZNIS.

In schimb, la Chinezu berea e un fel de al doilea buletin, la el toate au legatura cu berea! Eu mi-am facut blog de conferinte, el si-a facut (stupoare!) blog de bere. Daca unii se asociaza cu un brand, el s-a asociat cu un produs (si ce produs! ar spune barbatii). De aceea, va recomand sa votati cu specialistii, adica echipa Ciucnitorii.

 

2 Responses to Institutul Ciuc te provoaca la dezbatere, eu te provoc sa votezi!

 1. Seppp says:

  Interesanta dezbatere :p

 2. […] povestit aici si aici ca se lasa cu mare dezbatere daca “Berea se bea pentru gust” sau nu. Ei bine, e timpul […]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *