Ce am mai scris pe www.ForeverFolk.com (5)

Unde cant in perioada urmatoare

06/05/2010 Comments (1) Noutati

Interivu pentru www.amdoar18ani.ro

Iata ca a venit si momentul unui interviu pentru www.amdoar18ani.ro pe care l-am pus la cale cu Patricia de ceva vreme, dar care din lipsa de sincronizare a mai durat pana l-am si pus in practica. Am vorbit si de muzica, dar si de ForeverFolk si alte idei care imi trec prin cap si pe care mi-as dori sa le pun in practica. Iata ce a iesit.

Marius Matache sau Make este un cântaret de muzica folk, pe care l-am „descoperit” acum un an, când am prins si gustul acestui gen muzical. Am avut norocul sa pot vorbi cu el personal si am descoperit în el un spirit vesnic tânar, cu un simt al umorului dezvoltat si cu o energie inepuizabila. Se mândreste cu faptul ca face exact ceea ce îi place, chiar daca asta îi ocupa tot timpul. Sa cânte a învatat singur si se pricepe de minune. Melodiile lui îti dau o stare de bine si de visare. Va recomand sa îl ascultati si sa cititi, bineînteles, acest interviu pe care i l-am luat.

Buna! În primul rând, multumesc ca ai acceptat sa-ti rapesti din timp pentru a-mi raspunde la câteva întrebari. Deci, spune-mi, cum te-ai hotarât sa faci muzica?

Buna Patricia si salutari www.amdoar18ani.ro. În primul rând muzica a intrat în viata mea cu mult înainte sa cânt. Eu permanent fredonez ceva, daca nu tare, macar în cap “îmi cânta” ceva…continuarea pe www.amdoar18ani.ro

One Response to Interivu pentru www.amdoar18ani.ro

  1. […] This post was mentioned on Twitter by Marius Matache, Marius Matache. Marius Matache said: Interiu pentru http://www.amdoar18ani.rohttp://bit.ly/bijJl7 […]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *