Premiile ForeverFolk 2011 dincolo de prima impresie

Salutari din Portile de Fier

29/02/2012 Comments (1) Noutati

Invitatii concertului de pe 1 martie

UPDATE: Cuprins de entuziasm, am uitat sa va spun ca pe langa cei doi invitati – Vlad Dulea si Daniel Iancu – vor fi de fata si baietii din Folk Band ImperfectAlex Nichita si Radu Tudoroiu.

Am promis ca voi anunta cine sunt invitatii surpriza ai concertului de Martisor din Aida Pub.

Primul dintre ei este Vlad Dulea, vocal in trupa de coveruri Atelier si cel de-al doilea muzician din DreamTeamRO. Cu Vladut am cantat in concerte caritabile, am realizat imnul nationalei de rugby si am compus imnul DreamTeamRO. De aceea, l-am invitat sa cante in spectacolul de 1 martie.

Daca totul merge conform planului, cel de-al doilea invitat este Daniel Iancu. Este unul din oamenii care mi-au influentat semnificativ cariera muzicala si e o placere sa cantam impreuna, ori de cate ori avem ocazia. Cum se pare ca maine va fi in Bucuresti, l-am invitat sa mi se alature. El este nominalizat si la Premiile ForeverFolk 2011, astfel incat daca nu ati votat inca, o puteti face pana pe 8 martie.

Concertul e anuntat la 20:30, la 21:00 trecute fix ii dam drumul. Biletul – traditional deja: 15 lei si 10 lei pentru studenti.

P.S. Pentru utilizatorii de twitter, hastagul oficial este #1martiefolk

One Response to Invitatii concertului de pe 1 martie

  1. […] Vre?i s? vede?i ce a ie?it? Filmarea de mai jos e o buc??ic? din concertul de 1 Martie, #1martiefolk, organizat de Make ?i dedicat doamnelor. Apropos, asear? au fost prezente aproape toate doamnele […]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *