Ziua Z! E momentul sa cantam pentru Vladut!

Va multumesc, prieteni!

08/07/2010 Comments (13) Blog

Iubim rubgy-ul? Sa jucam rugby!

Intai a fost Chinezu care ne-a dus la meciuri ca spectatori, ba chiar ne-am organizat si ca o mica galerie a nationalei de rugby. Apoi am aflat ca exista rugby-tag, o ramura fara contact a rugby-ului. Ba chiar am participat la o competitie oficiala.

Toate acestea ne-au facut pe cativa dintre noi sa ne apropiem si mai tare de acest sport si sa ne dorim sa jucam mai des. Astfel ca, sprijiniti de Lucian Lorin (cunoscut in underground drept Rekinoo), nimeni altul decat directorul de comunicare al Federatiei Romane de Rugby, am aranjat un nou #rugbytweetmeet care presupune joc.

Marti, 13 iulie, incepand cu ora 18, cei care doresc sa descopere sau sa aprofundeze notiunile de rugby-tag sunt invitati la Federatia Romana de Rugby. Vom juca pe Terenul 2, vom avea tag-uri pentru a ne putea baga si la joc (am descoperit ca e altceva sa joci pe teren de dimensiuni mari decat pe cate un colt cum ne-am antrenat noi). N-o sa va mai spun ca e nevoie sa veniti echipati, dar le sugerez celor care au ghete sa le ia cu ei, pentru ca jucand pe iarba, baschetii de oras mai aluneca.

Cine vine sa dea cu un comentariu aici.

13 Responses to Iubim rubgy-ul? Sa jucam rugby!

 1. […] This post was mentioned on Twitter by Cristian China Birta, Anca Bundaru. Anca Bundaru said: Nu stiu daca rugby-ul sau rugbistii. Rugby-ul :)) RT @make2000 Iubim rubgy-ul? Sa jucam rugby! – http://bit.ly/9XcMcp […]

 2. alextunaru says:

  vin si eu 🙂

 3. JustF0rFun says:

  Sa jucam rugby! >:)

 4. Jack says:

  Eu nu am cum sa vin, plec in juma de ora din Bucuresti si ma intorc sambata(cred insa ca Daniela poate sa vina). Dar o sa fiu sambata la Romania – Tunisia la Buzau, poate ne vedem mai multi pe acolo 🙂 Imi pare tare rau 🙁

 5. Dan Mares says:

  Salut. O sa vin si eu cu 2 prieteni:
  Dan Mares
  Andrei Bucur
  Calin Constantin

  Mersi mult.

 6. Andrei says:

  let’s get ready to rumble!

 7. Vlad Dulea says:

  io zic ca ne vedem acolo 🙂

 8. Buna ziua,

  ma inscriu si eu.
  Multzam!

 9. David says:

  Augh! 😀

 10. Daniela says:

  Da. Ma prezint la datorie! 😀

 11. Andrei says:

  Mai e loc? 😀

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *