asaltul final crowdfunding

Crowdfunding

iulie Ploiești

Muzica lunii iulie

23/06/2016 Comments (1) Noutati

Iunie cu muzici

Iunie mai are un pic și se termină, iar eu nu am făcut mare lucru pentru muzica mea, pentru Alchimie, așa că, proaspăt întors de la Paris și Lyon, iată-mă pus pe treabă. Ieri (n.a. miercuri, 22 iunie) am fost la Radio România Internațional, în emisiunea Muzică 100%, realizată de doamna Olivia Cristina Sima. Ca de obicei, o gazdă agreabilă, gata de musafiri (cu apă plată și fructe, ca pentru mine așa!), am povestit vrute și nevrute, despre cum a fost la spectacolul de lansare, despre album, am ascultat piese de pe album, ce mai, o oră perfectă! Emisiunea se difuzează în reluare duminică seara de la ora 19:00 și poate fi ascultată online pe www.rri.ro.

În weekend mă așteaptă două concerte, după cum urmează:

  • Sâmbătă, 25 iunie, concert la Casa de Cultură Gura Humorului;
  • Duminică, 26 iunie, concert la Pensiunea Olimp, Botoșani.

iunie BotosaniLa Humor cred că nu mai e cazul să explic de ce merg – gazda, Sorin Poclitaru, e unul din principalii “vinovați” de existența albumului nou, semnând textele și fiind președintele asociației sub egida căreia a apărut acest disc. Casa de Cultură din Gura Humorului s-a dovedit de nenumărate ori o gazdă excelentă pentru spectacolele de muzică folk, iar publicul humorean unul cunoscător al fenomenului.

La Botoșani avem de a face cu o dublă lansare, atât a Alchimiei, dar și a albumului colectiv Folk din pana mea vol. 2, iar în afară de mine și de Sorin vor fi prezenți Ștefania Iacob și Vlad Calimandriuc, amândoi prezenți pe compilația menționată. Îmi doresc să ajungă și prietenii din Dorohoi, poate și cei din Suceava la concert (dacă e nevoie, pot lua cu mașina oameni din Suceava spre Botoșani).

Și ca să începem și săptămâna viitoare cu elan, luni, 27 iunie merg la RockFM, începând cu ora 21:00, la emisiunea Academia de Folk, realizată de Cristi Dumitrașcu și Eugen Cișmașu, doi domni cu care mă cunosc de când aveam păr mult și ani puțini. Nu merg singur, ci îi iau cu mine și pe Cristi (cu naiul) și Alex (cu chitara). Suntem în discuții și cu încă o apariție live la un post de radio, dar pe iulie, promit să vă anunț în timp util.

Dacă știți locuri unde se cântă pe timp de vară (eventual terase, ca să nu murim înăuntru pe arșița din aceste zile), dați-mi un semn, să planificăm lansări. Avem chef de cântat, asta e clar! Țineți aproape!

P.S. Presimt că la Botoșani voi cânta și Zmeul.

One Response to Iunie cu muzici

  1. Chantel says:

    Îmi place muzica ta. E bine de ştiut că există totuşi muzicieni care au cuvinte şi muzică în adevăratul sens al cuvântului.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *