Tecuci

La Tecuci, cu trenul

lucruri canapeaua artiștilor MMB 2017 cristina balan music business

Workshop la MMB 2017

24/05/2017 Comments (0) Noutati

Concerte în mai și iunie

Urmează o perioadă aglomerată pentru mine, cu chestii foarte interesante, muzicale și un pic mai mult de atât. Astfel încât am zis să vă povestesc pe unde ne mai vedem în perioada următoare. Și sper să ne revedem cât mai mulți, pentru că vouă vă datorez existența mea ca artist.

Chitara – statuie vie

Cred că e important pentru un artist să se reinventeze, să inoveze în permanență. Și pentru că vreau să pun în practică ce predic, în momentul în care Teatrul Masca a anunțat că așteaptă propuneri de proiecte pentru Festivalul Internațional al Statuilor Vivante, m-am oferit voluntar. Evident că nu știam în ce mă bag, ce presupune exact, dar aici e farmecul experimentului. Astfel că iată-mă dat în grija lui Vali și a lui Robert, plus supervizarea domnului Mihai Mălaimare, cu scopul de a crea statuia vie numită Chitara. Le mulțumesc actorilor pentru răbdarea pe care o au cu mine, știu că am de învățat mult, dar îmi dau silința să nu îi fac de râs.

Așadar, în perioada 30 mai – 5 iunie (excepție 3 iunie, când nu pot ajunge), vă invit să vedeți magnificele statui vii ale Teatrului Masca, dar și ale invitaților din Austria, China și Olanda. Programul este următorul: Casa Filipescu Cesianu (30 mai), Cartierul Ferentari – Parcul Humulești (31 mai-1 iunie), Parcul Crângași (2-3 iunie) și Parcul Herăstrău – Roata Mare (4-5 iunie).

La Iași, pentru Liviu

Imediat după moartea lui Liviu Nechita, am spus că îmi doresc tare mult ca albumul pe care el îl lucrase cu ultimele puteri să fie lansat cândva. Și iată că acest lucru se întâmplă pe 10 iunie, la Ateneul din Iași. Sunt onorat să urc pe scenă, am promis deja că voi cânta două ploi – piesa lui Liviu, dar și piesa mea scrisă pentru el (o puteți asculta în clipul de mai jos). Sunt foarte bucuros că Nicu Alifantis a acceptat să participe, noi am fost prezenți și atunci când Liviu a lansat la Iași Să mor frumos, să bată vântul, pe versurile lui Dan Giosu.

De asemenea, Cezar Popescu este unul din artiștii care anul acesta și-a lansat album, la el e chiar primul, deci încă un motiv de bucurie să fiu alături de el acolo. Iar  cum eu nu am lansat Alchimie la Iași, acum aveți ocazia să mă vedeți cântând și în acest oraș din Moldova și poate să mai stăm la povești.

11 iunie – Câmpulung Moldovenesc

Pe 11 iunie voi cânta pe stadionul din Câmpulung Moldovenesc, în cadrul unui eveniment caritabil ce include și un meci de fotbal între veteranii de la AS Explorări Câmpulung Moldovenesc și Progresul București. Evenimentul este organizat în beneficiul asociației Licuricii Fericiți, o asociație tânără ce face tot felul de fapte bune pentru copiii și bătrânii din zonă. Deja văd că mă cam obișnuiesc cu stadioanele (haha!).

Evident, așa cum știți, m-am anunțat și pentru meciul de fotbal, chiar daca scopul principal este să cântăm (eu și Lucian Dragotă). Dar nu puteam rata ocazia unei întâlniri cu Gabi Popescu, Marin Dună, Cornel Papură și ceilalți componenți ai echipei mari a Naționalului din anii ’90.

9 ani de ForeverFolk

9 ani ForeverFolk 19 iuniePovestea ForeverFolk a ajuns la 9 ani și am zis că trebuie să aniversăm cumva, iar un site de folk poate sărbători doar prin muzică. Așa că pe 19 iunie vă invit la Happy Cinema (Liberty Center, Șos. Progresului nr. 151-171) să ciocnim un pahar de vin de Sâmburești (partenerul meu vașnic de atâția ani) și să îi vedeți în concert pe Puiu Crețu, Cristi Corcioveanu și subsemnatul.

Despre acest eveniment vom vorbi mai pe larg ulterior, dar m-aș bucura să reușim o seară frumoasă, mai ales că profu’ Corcioveanu vine atât de rar la București. Și ținând cont de câte face pentru folk din micul Tecuci, am considerat că merită o sală frumoasă de spectacole, nu un bar prăfuit.

De asemenea, pe Puiu Crețu nu se știe când îl mai prindeți, el fiind mai toată vara în deltă, la Sf. Gheorghe. Și, vorba aceea, mereu ne potrivim la încheierile vjijelioase și electrizante.

Modalități de acces la spectacol

Biletele costă 27 de lei în avans sau 40 de lei la intrare. Pentru a plăti în avans, aveți următoarele modalități:

  • Donație PayPal, 6 euro/7 dolari (click aici) – nu e obligatoriu să aveți cont de PayPal, puteți dona cu cardul;
  • în contul Asociației Folkul Acasă În Realitate, CUI 32575449, Cont: RO63BRDE340SV49620163400.

Fiecare bilet plătit în avans aduce cumpărătorului un premiu (2 bilete – 1 disc Folk din pana mea vol. 2, 1 bilet – 1 magnet Alchimie, 3 bilete – magnet + disc, 4 bilete – 1 tricou Alchimie sau alte combinații), tocmai pentru a vă stimula să le plătiți în avans.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *