Pagina oficiala. Am intrat in randul lumii

La Folk You pentru prima oara

19/07/2012 Comments (8) Noutati

Jurnal de bord: Concert pentru prieteni

Aseara am avut concert. Privat, adica nu l-am anuntat nicaieri. Am facut cateva invitatii nominale. Imi cer scuze fata de cei pe care ar fi meritat sa fie acolo si i-am uitat, n-a fost cu intentie, varsta isi spune cuvantul. Daca ma trageti de urechi in comentarii, va trec pe lista pentru urmatorul concert de acest tip.

Evident, au fost si oameni care au anuntat ca vin si nu au facut-o. Nu ma supar ca nu au venit, dar sunt trist, pentru ca as fi putut invita alti oameni in locul lor. Alti oameni care poate s-ar fi bucurat sa fie acolo, iar eu nu i-am invitat pentru a evita aglomeratia.

Multumiri din suflet prietenilor care au venit sa cante cu mine. Nici unul nu e la prima “colaborare” cu mine si, probabil, nici la ultima. Pentru ca atunci cand am ocazia sa cant cu prietenii ma simt cel mai bine pe scena. Deci, multumesc, Daniela (trebuie sa recunoasteti ca nu oricine canta Where do I begin), multumesc, Vlad si multumesc, Radu.

O mentiune speciala pentru Loredana Tudor, autoarea versurilor a 4 din cantecele mele – Colind pentru prieteni, Ultima ninsoare, Fara cifra doi (toate 3 cantate aseara) si Colind pierdut. Care, fiind in tara pentru o scurta perioada de timp (ea locuieste de ceva timp in Australia), a venit cu o groaza de prieteni sa ma vada cantand. Apropo de Loredana, vineri, orele 16:00, la Biblioteca Nationala, in cadrul Cenaclului de Seara al Asociatiei Culturale ADSUM, Loredana isi lanseaza o carte de poezii intitulata Versuri albe pentru zile negre.

In general sunt un tip ordonat la concerte, imi fac o lista (macar in cap) cu ce urmeaza sa cant. Aseara am fost total relaxat, am cantat ce am avut chef, ce au avut altii chef, totul pentru front, totul pentru victorie sau, in traducere libera, totul pentru concert, totul pentru prieteni.

Nu e usor sa canti cu prieteni ca Andrei Cismaru, Stefan, Auras sau Hoinaru. Dar de, sunt prietenii mei si asa se manifesta ei la concerte. Si au corupt si un intelectual ca Andrei Crivat, de altfel un erudit brailean, la diverse strigaturi cu caracter electoralo-galeristic (adica din galerie). Tot ce se poate deduce din randurile de mai sus e ca ne-am distrat corespunzator, iar cine a lipsit are ce regreta.

8 Responses to Jurnal de bord: Concert pentru prieteni

 1. cand ne-o fi mai greu, ca aseara sa fie

 2. Make says:

  @Andrei exact asa cum spui 😀

 3. Alyss says:

  Se vede diferenta atunci cand urci pe scena cu prieteni pentru prieteni…. per total o seara reusita… tu ai fost cam impiedicat dar te iertam…. pana si penele de lumina au avut farmecul lor :))

 4. Make says:

  @Alyss caderile de curent erau aranjate de agenturile straine si serviciile secrete 😀

 5. Cristi says:

  Si de data asta a fost foarte frumos si ne-am simtit foarte bine.
  Sa ne revedem cu bine si la urmatorul concert 😉

  Multumesc.

 6. Make says:

  @Cristi ma bucur ca v-ati simtit la fel de bine ca si mine 🙂

 7. […] Am fost la un super concert al lui dr. Make. Mi-a pl?cut la fel de mult ca ?i celelalte concerte ale lui la care am fost. Doar c? de data […]

 8. Dan Olteanu says:

  Da’ la Cluuuuj cand mai prestezi, cu Daniela, cu Vlad, asa frumos ?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *