Un nou proiect: ROConferinte – cercetare si protectia mediului

Aparitii live in perioada urmatoare

29/09/2011 Comments (0) Noutati

Jurnal de concert in lectura autorului (8): Mojo Bucuresti

Luat cu povestile de zi cu zi de pe blog, n-am apucat sa va povestesc cum a fost la concertul din Club Mojo Bucuresti, de pe 20 septembrie. Asa cum ma asteptam, de data asta n-a mai fost aglomeratia din Damage (incep sa cred ca oamenilor le plac locurile mici, unde se pot inghesui :D). Asta e rau pentru noi – inseamna ca s-a plictisit deja lumea de noi.

Dar fata de concertul din Damage, avem si doua puncte pozitive. In primul rand calitatea NET SUPERIOARA a sunetului. Ceea ce pentru un concert e extrem de important, atat pentru artist, cat si pentru public. Pentru ca daca tu ca artist nu te auzi bine, nu ai control, iar cand canti in 3, asta poate duce la esecuri dureroase. Pentru ca daca publicul nu aude ce canti, il vei pierde rapid.

Al doilea lucru bun a fost prestatia noastra. Pentru ca “si artistii ie oameni”, si ei pot avea zile mai bune sau mai proaste. Doar ca noi la Mojo, din punct de vedere muzical, am avut o zi buna. Si ca sa va conving de asta si sa va oftic pe cei care nu ati fost de fata, va prezint 3 din piesele cantate.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *