Vin sa cant la Cluj! Dati-mi o sansa!

JOI (concert) in Joy (Pub)

17/10/2011 Comments (5) Noutati

Jurnal de concert in lectura autorului (9): Barrels Cluj

Am anuntat cu surle si trambite, ba si cu RT-uri fara numar ca vin sa cant la Cluj. Si am fost, si am cantat. A fost un concert extrem de original si nu neaparat datorita continutului. A fost un concert la Cluj la care au fost mai multi spectatori din afara Clujului. Si, asa cum spunea Simona, e tare bine sa stii ca fanii te urmeaza oriunde ai merge. Astfel ca multumiri din tot sufletul pentru Simona si Lucian, Matilda, Bobo, Nico, Andrei, Oana si Bicky, Diana si Iulian, evident Chinezu, Dana (fotograful oficial al serii) si Vlad Dulea (cameraman de serviciu), Adi, Papen.

Nu va speriati, au fost si clujeni. Putini, dar exact oamenii care doream sa vina: curiosi ce imi poate capul. Multumiri Andrei Crivat, Alina si Razvan, Gaben, FlaviaIoana si Bogdan, plus Bogdan si gasca lui si tuturor celor pe care datorita luminii nu i-am remarcat. Va multumesc pentru ca v-ati riscat si ati venit pentru prima oara la un concert al meu. Stiu ca n-a fost usor de ales intre un tur al pub-urilor din Cluj si in a ma suporta pe mine. Evident, au fost si third-party-people involved – deci multumesc Ivo, Moni (careia ii mai spun o data “La multi ani”) si Cipricut ca ati venit sa ma ascultati. Florin Verdes m-a onorat si bucurat si el cu prezenta, iar pentru asta ii multumesc din inima. Am lasat-o la sfarsit (pentru ca finis coronat opus!) pe Magda Puskas, inegalabila voce a folkului romanesc, alaturi de care am avut si bucuria sa cant 2 piese din istoria muzicii folk. Sarut mana, Magda!

Nu doar publicul a fost special. La concertul de sambata din Barrels Pub, biletul nu s-a platit la intrare, ci la…plecare. Si, surprinzator sau nu, au fost si oameni care au platit bilet (LOL!). Si pentru ca promisiunea data, e datorie curata, la concert am purtat un maieu al U’ Mobitelco Cluj, campioana tarii la baschet masculin.

Vor urma si ceva clipuri de la concert, ca doar Vladut a stat cu camera pe mine toata seara. Dincolo de toate, multumesc, PRIETENI!

foto: Dana Dulea

5 Responses to Jurnal de concert in lectura autorului (9): Barrels Cluj

 1. Papa says:

  Eu am râs la concert, am râs mult. stii ce greu o sa-mi iasa din cap aia cu pupaza :)))

 2. Baricada says:

  Tot înainte, tinere!.. Te vânez prin online de câte ori am ceva vreme la dispozitie, altfel mai aflu vesti despre tine de la Robert Vasile ori de la Indy… Ma bucur sa constat ca ai ramas la fel de tonic precum “în tinereturi”… Sa auzim de bine!

  Eugen Cismasu

 3. make says:

  @Eugen – salutare – m-am gandit sa folosesc stiintific pasiunea cu folkul din liceu si sa o fac o semiocupatie. Multa bafta in tot ce faci.

 4. […] nu a trecut bine concertul de la Cluj (citeste aici cum a fost) si ne tinem iar de cantari. Nu de alta, dar sunt vreo 2-3 persoane care ne-au batut […]

 5. […] daca aveti drum prin Cluj si e si Make in concert acolo e musai sa mergeti – imi pare ca parca pentru Clujeni canta mai cu patos si […]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *