Acoustic Bloggers no. 2: Setlist si detalii picante

Concert Marius Matache&Folk Band Imperfect la Ploiesti

22/07/2011 Comments (0) Noutati

Jurnal de concert Marius Matache in lectura autorului (3)

Week-end-ul trecut am cantat, in deplasare, la Falticeni si Gura Humorului in cadrul proiectului In Folk Noi Credem. Pana aici toate bune si frumoase. Cum au decurs lucrurile? Pai primul fapt, imbucurator cat cuprinde, a fost ca ambele locatii au fost pline si arhipline. Nu stiu cat e meritul meu (nu cred ca oameni ca Emeric Imre sau Ovidiu Mihailescu, pentru a cita doar 2 din cele 7 nume care au fost acolo inaintea mea, nu meritau la fel de multi oameni la concert), dar cert e ca tu, ca artist, te simti mult mai bine sa canti unei sali pline decat sa fie o “cantare intre prieteni”.

Cu un an inainte, la Falticeni, nu fusesem teribil de incantat. Lume putina, desi calda, sa compenseze frigul de afara. Amfitrion lipsa, probleme administrative. Anul acesta totul a mers uns, cantat si piesele mele planificate, si coveruri, totul a mers ca pe roate.

La Gura Humorului, mai mult ca perfect. Lume pe scaune, lume pe trepte, lume afara. Lume venita sa asculte. Bonus, Mircea Rusu, Florentin Budea, Ana Maria Bordean. Si peste 3 ore de cantat.

Scopul mare al deplasarii a fost inregistrarea a doua piese pentru albumul de autor Sorin Poclitaru. Inregistrarile au avut loc la BlackPearl Studio, iar Doru a fost o gazda agreabila. Iata una din piese.

Dar momentul emotionant al deplasarii a fost cand am ajuns in Bucuresti si un domn din Humor, prezent la eveniment, ma intreaba “si, cand mai veniti la humor?”, iar la reactia mea “pai…abia am fost” imi spune “pai si? tre’ sa mai veniti, ca noua ne place”.

Ce sa fac, trebuie sa mai vin…:)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *