Ultimul concert

Despre un concert linistit

01/03/2011 Comments (2) Noutati

Jurnalul mai multor zile

Azi e cantare mare, in Grill Pub Regie (vis-a-vis de metrou Semanatoarea, Spl. Independentei nr. 296B). Alaturi: Puiu Cretu si Cristi Dumitrascu. Si, ca in orice zi de cantare, tre’ sa se intample ceva – de aceasta data, am racit :)). De-alea cu febra, frisoane etc. Dar ma tratez – ceai, nurofen, paracetamol, vraji si descantece, magie verde.

Raceala e castigata la cursurile de pregatire din cadrul proiectului post-doctoral in care sunt implicat. Sa ma invat minte sa nu mai fiu asa silitor si sa nu ma mai duc la toate cursurile, ca uite ce patesc :))

Am fost cu DreamTeam-ul la Focsani. Ceva de vis. Mi se pare incredibil cat de bine reusim sa ne simtit impreuna. Ca sa nu mai zic de greseala monumentala de a ma aseza alaturi de Nicu la masa de la #focsanitweetmeet. Cred ca am ras mai mult decat daca as fi urmarit 3 comedii savuroase, pentru ca Nicu de la Info-Delta este un tip savuros, cu un simt al umorului extrem de fin si care stie sa marseze la glumele celorlalti. Astfel ca ma tem ca oamenii de la Focsani sa nu fi crezut ca noi am fost separatisti sau increzuti sau ca faceam glume despre cei prezenti. Doar ca dupa 1 an de zile de umblat alaturi de DreamTeam, sunt anumite “inside jokes” care tie ti se par dementiale, dar pe care altii s-ar putea sa nu le inteleaga. Chiar m-am simtit foarte bine la Focsani, am cunoscut oameni interesanti, pe care imi doresc sa ii revad si in alte ipostaze sau cu alte ocazii. Poate cu ocazia unui concert la Focsani 🙂

Vineri e ziua cea mare. Sau cea lunga, inca nu m-am hotarat. Dar sunt convins ca va iesi bine.

Va astept la concert.

2 Responses to Jurnalul mai multor zile

  1. Nicu says:

    Multumesc.Da, stiu ca uneori am un umor debordant. Este o problema cu care ma confrunt din copilarie si se pare ca nu am leac.
    … problema rasului isteric de la #focsanitweetmeet a fost cauzata de un pahar cu apa. Asta denota instabilitatea psihica in care ne aflam :)))

  2. regula: de acum la tweetmeeturi membrii dreamteam NU se mai aseaza unii langa altii! 😀

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *