#livepeplaja

Momente #livepeplaja

Moment

Moment oportun

04/08/2015 Comments (0) Blog

Kooperativa do Brasil

Mă sună Chinezu să mă prezint în data de… la ora de… la birou la Kooperativa 2.0., că e mare ședință cu angajații (ei) și prietenii (eu) firmei. Pe ordinea de zi, dezbateri despre cashflow, raport de activitate, planuri de viitor, interacțiune cu brandurile. La ora H fără 5 minute, sun la interfon, se deschide, când ajung sus, mă ia ză boss de o aripă, zicându-mi galeș: ședința s-a terminat, iată concluziile! și îmi întinde un pahar cu ceva ce mirosea tare frumos. Ascultător ca orice frate mai mic, ciocnesc călcâiele corespunzător, dau de dușcă prezentul medicament și cer supliment, ca orice răcan ce vede beutura de 2 ori pe an, în permisie.

După încă vreo 2 ore de briefing, am plecat acasă, urmând să primesc minuta întâlnirii pe mail. Pe care vi-l prezint și vouă, ca să nu existe discuții. Că dacă vă arăt poze, nu mai muncește nimeni, pentru că veți ocupați să ne înjurați pe noi, pentru ședința Kooperativa do Brasil.

Mențiune: nici un element de mobilier din sediul Kooperativa 2.0. nu a avut de suferit în cadrul ședinței.

Momentul sponsorului – Ballantine’s Brasil

Inspirat de obiceiul brazilienilor de a adăuga felii de lime în paharul cu whisky, Ballantine’s Brasil propune pentru această vară o băutură nouă, cu gust lejer, recreând în acest mix o experienţă senzorială pe care o poţi regăsi doar într-o vacanţă exotică în Brazilia. Procesul de producție este pe cât de simplu, pe atât de interesant. Cojile uscate de lime, aduse în distileria din Scoţia tocmai de pe tărâmurile Braziliei, sunt adăugate în butoaie de stejar atent selecționate. Peste cojile de lime se toarnă whisky, iar, împreună, sunt lăsate să se odihnească până ce uleiurile naturale din coaja de lime sunt infuzate perfect în băutură. Rezultatul? O combinație delicată între aroma naturală şi răcoritoare a lime-ului şi notele dulci şi cremoase de vanilie, măr și miere ale whisky-ului scoțian.

Ballantine’s Brasil, produs și îmbuteliat în Scoția, este creat special pentru cocktail-uri lejere, de vară. Băutura care reflectă cel mai bine spiritul Ballantine’s Brasil este cocktail-ul concept Highland Samba, în care whisky-ul scoţian se mixează cu limonadă şi se serveşte cu gheaţă şi două felii proaspete de lime. Glen Rio, care propune o combinație inedită de Ballantine’s Brasil şi suc de mere, este un alt cocktail care îmbină într-un gust complet tradiţia Scoţiei şi pasiunea Braziliei.

Ballantine’s Brasil poate deveni uşor băutura preferată, chiar şi pentru cei care nu sunt încă familiarizaţi cu gustul whisky-ului scoţian. Ballantine’s încurajează servirea noului whisky în stilul Mix it with Brasil, printr-o serie de tutoriale video pe care consumatorii le pot viziona pe www.ballantinesbrasil.com, pentru a se inspira şi crea propriile cocktail-uri Ballantine’s Brasil.

Brasil

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *