Birou de blogger muziciano-chimisto-sportiv

Campionatul National de Blogging

04/10/2012 Comments (1) Blog

La multi ani, Motzu Pittis!

Azi ar fi implinit 69 de ani. S-au spus atatea despre Motzu Pittis incat sa spun ceva ar fi desuet. Dar am gasit azi doua clipuri, total diferite, care mi-au sarit in ochi.

Primul e cu un copil de 7 ani (cel putin asa scrie pe clip, incarcat in august 2012) recitand un poem foarte drag lui Motzu. Dincolo de pasiunea cu care cel mic recita, e impresionant ca, desi Motzu nu mai e cu noi de 5 ani, imaginea lui inca se propaga, chiar in randul unui public foarte tanar. Si eu care credeam ca ochii care nu se vad, se uita…se pare ca exista si exceptii.

Pentru al doilea clip, am luat un pasaj de pe ForeverFolkFlorian Pittis a fost microbist, iubind echipa Rapid cu toata fiinta sa. Purta mereu o insigna cu stema clubului la gulerul gecii de jeans. Era Presedintele Senatului Clubului Aristocratic Rapid. A fost atat de aproape de acest club, incat la inmormantare a rasunat „Imnul Rapidului”, cantat de suporterii rapidisti.

Uitati-va in clip cu cata pasiune canta Motzu imnul Radpidului. Si zau ca nu mai e nimic adaugat. Poate mai invata suporterii nostri ce inseamna sa iubesti o echipa, culorile ei.

La multi ani, Motzu!

Motzu

One Response to La multi ani, Motzu Pittis!

  1. […] Florian Pitti? (Mo?u) ar fi împlinit 69 de ani. Când cineva m? întreab? cum mi-a? dori s? fiu ca artist m? gândesc mereu la Pitti?: […]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *