Alan Jackson&Allison Krause – The angels cried

Remember Toni

13/01/2010 Comments (4) Blog

La multi ani, Toni!

Astazi, 13 ianuarie, Toni (ca sa il citez chiar pe el “actorul tonitecuceanu.ro) ar fi implinit 38 de ani. Nu voi polemiza ca ziarele ca a fost gripa noua, ca n-a fost. Orice ar fi fost, Toni nu se mai intoarce, deci nu mai conteaza, sunt doar dezbateri de presa si isterii tipic romanesti.

Dar la emisiunea din 11 decembrie, am avut o discutie tare haioasa (pe care o puteti asculta mai jos) si in care s-a lasat cu o promisiune a mea si a Danielei (colega mea de emisiune “Chef de vorbe” de la Radio Romania Cultural) catre Toni. Si veti vedea, dupa ce ascultati fragmentul de emisiune, ca mi-am tinut (chiar daca intr-un mod cam trist) promisiunea catre Toni. La multi ani, Toni!


Toni Tecuceanu – Chef de vorbe, 11 decembrie


4 Responses to La multi ani, Toni!

  1. Daniel says:

    Bravo Make ! Toni e p-aici pe undeva !!!

  2. […] This post was mentioned on Twitter by Vlad Dulea and la multi ani, Marius Matache. Marius Matache said: La multi ani, Toni! – http://bit.ly/4zMlzr […]

  3. Paul Tecuceanu says:

    Respect, Make! Iti multumesc din suflet in numele lui Toni!

  4. Bogdan says:

    Buna seara, aveti cumva emisiunea completa in care a fost Toni? Va rog foarte mult sa mi-o trimiteti si mie daca o aveti. L-am indragit extrem de mult pe Toni si imi pare rau ca nu mai este printre noi. As vrea sa-l mai aud macar o data, imi place modul cum povesteste. A fost un om extraordinar. Va rog mult daca mai aveti audio cu toata emisiunea sau daca puteti face cumva rost de ea, sa mi-o trimite-ti si mie sau sa-mi spuneti un site pe care sa o gasesc. V-as fi recunoscator. Multumesc din suflet! Numai bine!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *