Calendar aparitii

Cand te simti artist

26/01/2013 Comments (6) Noutati

Lansare la Iasi

Am avut intotdeauna o atractie pentru Iasi, inca de cand am ajuns prima oara acolo (cred ca in 2006). Poate farmecul Copoului, poate impresia unui oras cultural si academic, poate prietenii pe care mi i-am facut aici in timp. Tocmai de aceea, ori de cate ori am avut ocazia, am venit sa cant la Iasi, desi nu pot spune ca vreunul din concertele mele aici au avut un succes nebun, ba chiar de multe ori nici nu mi-am acoperit cheltuielile de deplasare.

IasiOdata albumul aparut pe piata, era clar ca nu se putea sa nu facem o lansare si la Iasi. Si, asa cum mi-am dorit si pentru lansarea de la Bucuresti, si la Iasi evenimentul se va petrece intr-o locatie fara fum, fara bere si cu un sunet de calitate: Up Close&Personal (Universitatea Alexandru Ioan Cuza, Corpul R, Cafeneaua Alumni, Et. 5, Sala 502 – inteleg ca este fosta cladire Romtelecom).

 Nici la Iasi nu voi fi singur, pentru ca asa mi se pare normal. Vor fi alaturi de mine cativa oameni care imi sunt foarte dragi si a caror muzica o iubesc: Alexandra Andrei si Cosmin Vaman, doi tineri extrem de talentati despre care v-am tot povestit aici si pe ForeverFolk, Daniel Iancu, producatorul, prietenul si cumatrul meu, si, sper eu sa poata ajunge, si Paul Arva, caruia ii multumesc din inima pentru ajutorul dat in organizarea acestui eveniment. De asemenea, multumiri celor de la TIMPUL, care ne ajuta cu locatia.

Intrarea va fi libera, pentru ca imi doresc mai degraba sa cumparati albumul. Initial era vorba sa fie o donatie (incurcate sunt caile fiscului!), din care sa se plateasca cheltuielile de organizare (sunet, transport, cazare). Am preferat sa renuntam la ea pentru ca oamenii sa cumpere mai degraba albumul, acesta fiind scopul deplasarii la Iasi.

6 Responses to Lansare la Iasi

 1. […] Up Close&Personal: Marius Matache – Lansarea Albumului HOINAR prin Pia?a Matache, UAIC – Corp R, Cafeneaua Alumni, Ia?i detalii aici […]

 2. flori says:

  Sa stii ca sala aceea chiar e de poveste. Toate concertele pe care le-am ascultat acolo au avut ceva magic!:)

 3. […] Iasi – 15 februarie, Up Close&Personal – UAIC, Corp R, Cafeneaua Alumni detalii aici […]

 4. Make says:

  @Flori sper sa fie la fel de frumos ca aseara la Teatrul Excelsior 🙂

 5. flori says:

  pot paria ca va fi cel putin la fel de frumos:) Cu maxima modestie pot spune ca, pe langa magia acelei sali, se aduna si oameni frumosi acolo:)

 6. […] Iasi – 15 februarie, Up Close&Personal – UAIC, Corp R, Cafeneaua Alumni detalii aici […]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *