Dorohoi și Humor în #PovestileAlchimiei

8 martie Mojo

8 martie – altfel de concert

19/02/2018 Comments (0) Noutati

Lăsat de Sec de Folk

Cu mai puțin de o săptămână înainte de spectacolul de la Gura Humorului, lucrurile s-au schimbat radical, prin cea mai tâmpită conjunctură posibilă. Lui Sorin i-au spart pizzeria, sustras o sumă importantă de bani (salarii angajați, chirie spațiu etc.) și chiar dacă ar fi anulat concertul de pe 24 februarie ar fi fost de înțeles. După frustrarea primului moment (credeți-mă, nu e vorba doar de banii pierduți, e furia aia că cineva își bate joc de munca ta), s-a calmat și a decis că the show must go on. Și la propriu, și la figurat.

Humor SecȘi s-au găsit câțiva oameni care au pus umărul la trebușoara respectivă, astfel că sâmbătă, 24 februarie 2018, rămâne cum am stabilit: spectacol Lăsat de sec (în bugetul) de Folk la Centrul Cultural Gura Humorului, de la ora 19.00. Pe scenă vor fi Ștefania Iacob, Nicu Zotta, Sebastian Ionel, Vlad Calimandriuc, Cezar Popescu, Ionuț Mangu și, of course, Marius Matache, că de-aia sunteți pe blogul meu. Plus gazda, Sorin Poclitaru, că doar nu o sta cuminte acasă cât ne distrăm noi pe scenă. Până la urmă, cei mai importanți sunt cei care îți sunt alături, iar domnii de mai sus merită tot respectul că au sărit în ajutor. E posibil să mai apară niște nume, rămâne să vi le dezvăluim când se concretizează.

Experiența ne învață că astfel de situații generează cele mai tari concerte și că va ieși un spectacol chiar fain. Mai ales că oamenii care plănuiseră să își petreacă seara de sâmbătă la spectacol nu aveau nici o vină. Plus că mie îmi era dor de Bucovina oricum, veneau oricum la Dorohoi (unde e sold out!) deci nu mai întindem vorba ci ne vedem sâmbătă la Humor. Așa că la Humor se lasă Sec de folk pe 24 februarie, de Dragobete.

Nu uitați nici de concertul de pe 8 martie din Club Mojo (revin cu un articol pe săptămâna viitoare, am niște povești simpatice să vă spun). Și mai aruncați un ochi și pe clipul de mai jos, e cel mai recent de pe contul meu de YouTube, unde ar fi simpatic să vă abonați.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *