Teoretic, aici ar fi inceputul….

Marlania si fariseismul nu au limite

19/09/2011 Comments (9) Blog

Lasati omul sa se odihneasca…

…si artistul sa isi faca reclama doar prin muzica lui. Va rog frumos, nu scrieti acum despre Johnny Raducanu. Trebuia sa scrieti acum un an, acum 2 ani, acum 10 ani. Cand canta duminica in Laptaria lui Enache, cand facea “dialoguri si fantezii in jazz“, cand canta “Soldier of fortune” cu Iris si un tip din public ii striga “Asa, batrane!”. Cand avea curajul sa spuna lucrurilor pe nume.

Nu iesiti acum in presa si la TV spunand “ce mare artist” si scotand “interviuri nedifuzate” din arhive, obturate de “fraude electorale” si “greve inventate”.

Johnny Raducanu – Octombrie Song (Jazz Made In Romania 1987)

Iris&Johnny Raducanu – Soldier of fortune

9 Responses to Lasati omul sa se odihneasca…

 1. Marius says:

  Iti dai seama foarte bine ca asa se va intampla oricum. Brusc toata lumea isi va da seama de cine era si va aparea la tv mai mult ca atunci cand era in viata. Pacat ca asa se intampla mereu!

 2. cosmin says:

  Bravo, tata, bravo. Hienele astea… nu mai stiu ce sa faca pentru audiente. Ceva bun n-ar gasi… numai dupa senzational.

 3. make says:

  @Marius – cant si eu si ma stiu pe mine si pe cei din jurul meu cat de mult inseamna sa apari la TV, sa te vada lumea, sa te recunoasca oameni pe strada “sunteti domnul care canta la chitara”. Cand mori, ma indoiesc ca mai conteaza ca te dau la TV. Nu stiu daca au cablu in Rai…

 4. GoldMidas says:

  Odihneasca-se in pace. Iar celor care nu si-au adus aminte de el cand era in viata, dar isi aduc acum, sa le fie rusine.

 5. […] am scris aici era o revolta. Credeam totusi ca macar in ceasul al 12-lea, ultimul dram de bun-simt va invinge. Ei […]

 6. sandman says:

  Sta presa ca vulturii aia plesuvi din Cartile Junglei cu ochii pe vreo inmormintare, pe vreun accident. Vai de ei!

 7. gigix says:

  si totusi… daca nu acum, cand? poate nu trebuie chiar de fiecare data (la moartea unei personalitati), dar parca acum… da. asa… simt. am petrecut multe seri frumoase in Laptarie in studentie in acompania dansului.

 8. make says:

  @gigx – stii cati artisti mai mari sau mai mici nu au aparut de ani buni la TV? Apar in schimb Sanziana Buruiana si Liviu Varciu. Great!

 9. […] În contexte ca cel de fa??, urma?i sfatul lui Marius. […]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *