Inapoi din turneu. Sfarsit de liniste

Despre vizita la uzinele Dacia (articol refacut)

15/06/2011 Comments (3) Blog

LIKE-uri si LIKE-uri. Tu la ce dai like?

Dupa ce cu ceva timp in urma concursurile care presupuneau un LIKE pe facebook erau la mare moda, datorita “fabricilor de LIKE” (da si mie un like, pls, imi dai tu, iti dau si eu, conturi false si multe alte cai de fraudare), oamenii au devenit mai reticenti la astfel de practici, iar companiile mai circumspecte in a se promova in acest mod. Si pe buna dreptate.

Dupa ce in urma cu 2 saptamani a fost difuzata pe TVR3 emisiunea RegioRock, la care am participat alaturi de Folk Band Imperfect, TVR-ul a postat pe contul de facebook al emisiunii clipul melodiei La piata, pe care noi am cantat-o la emisiune. Aseara, nu am de lucru si ii dau si eu share, ca poate sunt oameni care nu au vazut emisiunea. In nici 24 de ore, clipul a strans aproape 40 de like-uri si 13 comentarii, probabil nou record pentru postarile mele pe facebook. Si toate acesta fara sa dau anunt “ne dati si noua un like, va rog?”. Astfel ca ficatul meu a capatat dimensiuni cosmice.

Oamenii inca au discernamant. Si nu se feresc sa spuna public ce le place. Dar nu vor sa fie fortati. Poate o data, de doua ori, o vor face, “pe prietenie”. Dar la un moment dat, riscati sa ii pierdeti si ca prieteni, agasandu-i. Pentru un amarat de like.

3 Responses to LIKE-uri si LIKE-uri. Tu la ce dai like?

 1. Auras says:

  LIKE!
  Roaga-l pe cine te ajuta cu blogul sa-ti puna buton si pt facebook 😀

 2. Cris-Mary says:

  De acord cu Auras 🙂 mai trebuie inca un buton de Like 🙂 😉

 3. Daniela says:

  Asta ma tin si eu de ceva timp sa iti zic…Referitor la butonul in cauza. 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *