Rugby la Baicoi

Cristi Pustai

Cristi

29/10/2012 Comments (2) Sport

Londra 2012 in 5 minute

LondraDecizia de a merge, fie si macar pentru cateva zile, la Jocurile Olimpice de la Londra este una din cele mai inspirate decizii luate vreodata. Rationamentul ca, macar o data in viata, trebuie sa participi la un astfel de eveniment a fost extrem de corect. Senzatile traite acolo, sentimentele care te incearca in momentele in care intri in arene, apartenenta la o comunitate dominata de … zambete. Da, cel mai mult la Londra s-a zambit. Mai mult decat s-a alergat, s-a inotat, s-a pasat mingea.

Clipul nu merge la mine pe site (e restrictionat de cei care l-au incarcat), dar puteti da click si viziona filmul direct pe youtube. Va asigur ca merita din toata inima! Chiarsunt unele din cele mai bune momente ale unei olimpiade unicat.

Pentru cei care acceseaza de pe mobil, click aici pentru clip.

2 Responses to Londra 2012 in 5 minute

  1. irina says:

    si mie mi-a placut la olimpiada, chiar daca am fost la una de iarna. oare toti cei care organizeaza olimpiadele sunt brusc foarte zambitori ? mi-a ramas si acum in cap cum scria peste tot prin vancouver ” wellcome world ” si cum avea toata lumea si statuile 😀 manusi rosii cu frunza de artar pe o parte si cercurile olimpice pe partea cealalta.

  2. Make says:

    @Irina pai oamenii vor sa te simti bine cat esti in vizita. Iti dai seama o olimpiada in Romania? Cu niste vanzatori gretosi si cu atitudini “tu stii ca eu stau de azi dimineata in picioare?” :))

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *