Alchimie coperta lansare azi plouă Londra ales

Azi plouă are clip

Big Mamou

Big Mamou

13/03/2017 Comments (2) Noutati

Londra – variante de concert

Londra e unul din orașele mele favorite, unul din locurile unde rar îmi propun ceva anume, ci pur și simplu plec la plimbare, oprindu-mă unde mă duc pașii, vizitând vreo chestie care îmi atrage atenția. Nu mă satur vreodată de Londra, de UK în general, sunt anglofil până în măduva oaselor, am mulți prieteni englezi etc. În iunie vreau să vin câteva zile la Londra, să mă văd cu bunul meu prieten Karl, să văd un concert, să mă văd cu prietenii pe care nu am apucat să îi văd în septembrie 2015, când am fost la cupa mondială de rugby.

Și am zis că aș profita de ocazie să fac și un concert pentru cei 20 – 30 – 50 de oameni care sper că ar vrea să mă vadă cântând. Așa că am început să caut tot felul de variante cum aș putea pune în practică această dorință a mea de a cânta la Londra. Dat anunț pe Zeul Facebook și au început să năvălească ideile, sugestiile, propunerile, pe care am încercat să le centralizez aici, pentru a ne sfătui care e cea mai convenabilă pentru toată lumea. Așa că dați-vă cu presupusul, că vreau să ne strângem cât mai mulți. Puteți vota mai multe variante.

Variante de concert la Londra

  • Fire Station Arts Centre, St Leonards Road, Windsor SL4 3BL, acces pe bază de bilet, probabil undeva 12-15 lire (mulțumesc, Paul, pentru recomandare); concertul ar avea loc sâmbătă, 1 iulie, ca să aveți timp să ajungeți și eventual să vizitați și castelul dacă tot veniți;
  • Restaurant Hotel The Colonnade, zona Paddington, meniu 25-30 de lire de persoană (bufet), fără băuturi (mulțumesc, Maria, pentru legătură);
  • Cluburi din Londra: Belushi’s Camden, 48-50 Camden High Street, London NW1 0LT, UK și The Distillers Hammersmith 64 Fulham Palace Rd, London W6 9PH, UK, la fel, acces pe bază de bilet, probabil ceva mai jos ca în primul caz (mulțumesc, Andrei, pentru detalii).

 

2 Responses to Londra – variante de concert

  1. Loredana Ivanov says:

    Oriunde se tine, eu as vrea sa vin. Am votat la Distilarie in Fulham, dar imi e ok si la Fire Station. Va asteptam.

  2. Make says:

    @Loredana Ivanov cel mai probabil ne vom vedea la Fire Station pe 1 iulie 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *