Olimpiada Adidas. Raspunsul Nike.

Ce nu imi place la Medias

17/08/2012 Comments (0) Blog

Medias no. 5

Medias No 5 nu e vreo parodie dupa piesa lui Lou Bega. Nici vreo campanie pentru vreun brand mediesean. E pur si simplu vizita mea cu numarul 5 in orasul de pe Tarnava Mare.

Am ajuns la Medias datorita unei campanii, dar pot spune cu mana pe inima ca acei oameni care ne-au chemat au castigat un client fidel. Practic, noi stam in Medias in aceasta mini-vacanta, dar la fel de bine puteam sta in Sibiu, Alba Iulia sau Sighisoara. Doar ca aici stiu hotelul, m-am simtit foarte bine, stiu la ce sa ma astept in materie de servicii, asa ca am ales sa venim aici. In plus, ne primesc si cu catelul, ceea ce e o conditie sine qua non.

Iar aceasta incredere in servicii de calitate s-a “acutizat” in timp, pentru ca a fost o placere sa lucram cu ei si cu ocazia Sport si Social Media Week-end.

Si sper sa nu par siropos daca spun ca orasul Medias si-a castigat niste prieteni. Pentru ca atat eu, cat si colegii din DreamTeam, odata ce am invatat drumul, venim aici ori de cate ori avem ocazia. Ca e vorba de business, de blogging, de folk sau pur si simplu de vacanta, cate unul sau mai multi simultan, ne aratam mutrele angelice pe aici. Singurul aspect de care ma tem e ca nu cumva sa se supere cineva ca nu apuca sa ma vada, pentru ca cele 3 zile sunt consacrate, in special, familiei.

Si acum va rog sa ma iertati, ma asteapta SPA-ul si sunt intr-o mare dilema: daca sa zac in jacuzzi sau la soare, pe peluza gazonata din vecinatatea psicinei. Stiu, sunt arogant! Sa ma iertati, rogu-va, e vacanta!

P.S. Holul de la BinderBubi e gol fara colegii de DreamTeamRO, fara chitari, fara a doua bere (inside joke!) si inspiratie pentru imn.

P.S.2. Tot ce trebuie sa stiti despre Medias gasiti in articolul lui Vlad.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *