Ce a fost si ce va urma

Mandru de cei care canta

14/06/2010 Comments (2) Blog

M-am plictisit de voi

LATER EDIT: Nu mi-am luat bataie de la vreun badigard, am suficienta minte sa nu imi compar inteligenta mea, generata de materia cenusie, cu inteligenta lor, generata de unealta numita  pulan. Dar aroganta lor ma scoate din sarite!

Iar mi s-a pus pata, de aceasta data pe mai multe categorii de conationali.

1. M-am plictisit de oameni care vin la concerte ca sa spuna “ce nasol a fost!”, “n-a cantat-o p’aia!”, “n-a vorbit cu publicul!” si alte balarii de genul. Si, din pacate, unii din ei sunt oameni “cu scoala”, chiar de muzica pe alocuri. Fratilor, stati acasa! Poti sa ai asteptari usor diferite, dar daca vii ca bizonul la concert, fara sa cauti pe utub ce canta omul de pe scena, esti un ratan incompetent si incult!

2. De asemenea, intelectualule de preerie! Cand iti cumperi bilet, iti cumperi doar un loc, nu tot stadionul. Deci, daca eu vreau sa aplaud, sa fredonez, sa imi rup tricoul de fericirie, nu trebuie sa iti dau tie explicatii de ce.

3. Eu stiu ca nu prea am fata de cine stie ce om matur si serios, dar parca nici cls. a 9-a nu par. Nu de alta, dar chelesc si am si par alb. Astfel ca nu inteleg motivul pt care toti badigarzii, tin sa imi vorbeasca la pertu, desi m-am intersectat cu ei in ipostaze destul de oficiale. sau poate la dansii respectul maxim este articularea cu pulanul din dotare?

In rest, toate bune si frumoase, iar noi de caldura ne retragem prin case.

2 Responses to M-am plictisit de voi

  1. Ce treaba ai tu cu badigarzii, frate? De cand te bagi in seama cu ei? Sau ai facut vreo prostie? 😉

  2. […] This post was mentioned on Twitter by Pescari pe Net, Marius Matache, Claudiu Ciobanu, Nicu, Marius Matache and others. Marius Matache said: M-am plictisit de voi – http://bit.ly/dxetrh […]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *