Corina Stan – Oglindiri in nisip

Luna sănătății orale

27/02/2013 Comments (1) Blog

Ma ajutati sa fac un interviu?

Dragilor, am nevoie de ajutor! Maine (joi, 28 februarie) ma intalnesc cu domnul Aurel Mitran, directorul interimar al Teatrului Excelsior, pentru un interviu. Si dincolo de ce am eu in cap sa il intreb, as vrea sa va consult si pe voi in aceasta privinta. Asadar, astept propunerile voastre de intrebari pentru domnul Mitran. Si pentru ca eforturile voastre sa nu fie zadarnice, voi premia cea mai interesanta intrebare cu un disc Marius Matache – HOINAR prin Piata Matache. Cum decid care e cea mai interesanta? Habar nu am (sic!), vad eu dupa!

Teatrul Excelsior este un teatru pentru copii infiintat in 1990 de un colectiv coordonat de maestrul Ion Lucian (mai jos aveti autograful sau). In urma cu doi ani, pe locul fostului sediu, s-a inaugurat o sala de spectacole noua, superba (spun asta pentru ca acolo mi-am facut lansarea albumului si a iesit perfect).

Interviu Excelsior Autograf

 

One Response to Ma ajutati sa fac un interviu?

  1. corin_a says:

    Cred ca l-as intreba ce crede despre copii prezentului, cei care vin sa vada spectacolele. Cum vor fi ei ca oameni mari, cat din frumosul pe care-l primesc acum, sub diferite forme, va prinde radacini in sufletul lor si cat le va modifica gandirea, simtirea, modul de a trai, daca la randul lor vor sti/putea sa pretuiasca si sa dea mai departe darurile copilariei.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *