Despre respect pe blogul Ancai

Cele mai gretzoase cantece ever

19/07/2010 Comments (3) Blog

Ma holbez si eu (6)

Saptamana asta avem politica externa, mondenitati…numai greutati 🙂

  • Elena Basescu cere Uniunii Europene sa sprijine infiintarea unuei comisii de ancheta a ONU in Coreea de Nord, pentru analizarea situatiei drepturilor omului in aceasta tara. Sigur stie EBA unde e Coreea de Nord pe harta si ca nu face parte din UE?
  • Printul Cristea i-a facut o criza de gelozie Biancai. Cauza – afaceristul Fernando Enciu. Pentru o clipa am crezut ca e vorba de Fernando de la Caransebes. Stiti cine e respectivul, nu? (Daca nu, click aici – nerecomandat cardiacilor).
  • Hugo Chavez l-a deshumat pe Simon Bolivar pentru a dovedi ca acesta a fost ucis. Parerea mea e ca daca se demonstreaza ca e crima, e clar mana CIA-ului!
  • “Nationala” feminina a Romaniei a fost invinsa cu 126-23 de Australia, intr-un meci amical. Parerea mea ca dupa acest scor, ar trebui sa plece conducerea tehnica a echipei, conducerea federatiei romane de baschet, tanti Maria femeia de serviciu de la federatie, echipamentul cu care s-a jucat, iar pentru jucatoare inventat un nou Canal Dunare – Marea Neagra.
  • Stupoare la Vama Veche: Stefan Hrusca nu a mai cantat colinde la Folk You 2010! E ca si cum ar scrie “Sovietski Soiuz” pe Statuia Libertatii!

3 Responses to Ma holbez si eu (6)

  1. […] This post was mentioned on Twitter by Cristian China Birta, Claudiu Ciobanu and Andrei Bogdan, Marius Matache. Marius Matache said: Ma holbez si eu (6) – http://bit.ly/ct1HK0 […]

  2. De vorba cu Marius Matache ……

    Asa cum am zis si in articolul precedent, am revenit in forta…. mai jos aveti un nou ” interviu “, protagonistul acestuia fiind Marius Matache aka make2000 … 1. Ce ne poti spune despre tine ? Despre mine? Pai daca ma apuc sa ma …

  3. cu fernando de la caransebes m-am lamurit cine este (merci de link, daca nu mi-ai fi prieten, ti-as zice sa ti-l bagi undeva! 😀 ), dar cine plm sunt printul cristea, bianca si fernando enciu?! :))

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *