Cele mai gretzoase cantece ever

Am scris la ordin, sub amenintarea cu moartea –...

30/07/2010 Comments (4) Blog

Ma holbez si eu (7)

Saptamana asta ne si internationalizam un pic, nu de alta, dar au si ei prostii lor, nici macar prostia nu s-a inventat in Romania. N-am gasit alta rima. Nu va speriati, Romania are partea ei de glorie.

 • Facilitati oferite de un hotel din Praga: Restaurant, Bar, Receptie 24 de ore, Ziare, Camere nefumatori, Camere/Faciliati pentru persoane cu handicap, Camere pentru Familii, Lift, Seif, Incalzire, Camera de bagaje, Gay Friendly. As zice “what the fuck”, dar ma tem, avand “gay friendly” in acelasi paragraf.
 • De-ale promotiilor. De cand au introdus promotia cea noua, sex-shopul a 2 surori din New York a trecut de la falimentar la o afacere de succes. In ce consta promotia? Cumperi de 200 de dolari, faci sex cu una din patroane. Cumperi de 400, cu amandoua. Poate le vin idei si guvernantilor nostri!
 • Iulia Tabacaru declara: Nu sunt bomba sexy, sunt poate o fata sexy. Eu as merge si mai departe cu reformularile: petarda sexy, pocnitoare sexy, obuz sexy, grenada sexy. Oricum ati alege, cuvintele duc in acelasi loc: fata e exploziva!
 • O cititoare Libertaea intreaba: Ce sa fac sa nu raman insarcinata? Eu ii recomand sa nu faca sex, sigur nu va ramane!

4 Responses to Ma holbez si eu (7)

 1. Lucian says:

  Comentarii pescaresti:

  Hotelurile cu “Facilitatile” de care amintesti sunt prietenoase cu publicul care lucreaza in bransa ce nu e in criza niciodata.
  Ar fi cele mai nevandute “Promotii” cele in care castigi sa mergi pe mozodrom cu Boc
  Cine e “Iulia Tabacaru” ?!
  La capitolul “sa nu faca sex” nu as fi chiar asa sigur :))

 2. […] This post was mentioned on Twitter by Pescari pe Net, Marius Matache. Marius Matache said: Ma holbez si eu (7) – http://bit.ly/dqwAHU […]

 3. Mihai Baboi says:

  Am avut un client care inchiria case de vacante pe undeva. L-am ajutat sa completeze un formular de inscriere intr-un director de specialitate. Aia cu Gay Friendly e o bifa care se pune la “Facilitati”, tocmai ca sa nu existe discutii dupa ce s-a facut rezervarea. In felul asta “publicul” stie ca acolo poate sa se cazeze fara sa intampine probleme… Chiar si asa, n-ai cum sa nu te distrezi cand vezi asta trecuta in lista de “Facilitati” de la un hotel :))

 4. Holbeaza-te mai des ca-s faine..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *