nedumeriri decalog

Nedumeriri folkistice

Pittiș 2019 Cireșar

Cireșar și concertele sale

14/05/2019 Comments (0) Noutati

Mai 2019 și concertele sale

Mai TecuciAu trecut sărbătorile pascale, a trecut 1 mai, gata, înapoi pe baricade, că mai avem destulă treabă, mai precis încă patru spectacole din turneul aniversar Marius Matache – 15 ani. Două dintre ele se întâmplă chiar în luna lui Florar, să știți, iar în articolul de azi vorbim despre ele. 

Pe 16 mai ne vedem la Tecuci, în Sala Studio a Casei de Cultură “Ion Petrovici”, începând cu ora 17.30. Îi mulțumesc prietenului Cristi Corcioveanu că a pus umărul, ca între profesori, ca să pot face unul din spectacolele turneului la Tecuci. Un oraș de care sunt foarte apropiat, tocmai datorită lui Cristi. Așa că, dacă sunteți din Tecuci sau pe-aproape, m-aș bucura să dați o fugă, să ne vedem și să cântăm împreună. A doua zi, vineri, 17 mai, are loc Folk Minor Fest 2019, iar eu fac parte din juriul festivalului tecucean, ajuns la ediția a 4-a. Dar sunt alți colegi care vă vor delecta cu muzica lor – detalii aici.

Pe 23 mai ne vedem în True Club din București, pentru încă un spectacol…altfel. Împreună cu Teddy Tudoroiu, am pus la cale o seară pe care am intitulat-o Fericirea: adevăr sau provocare? Dacă știți jocul pe care îl parafrazăm, haideți să ne jucăm împreună. Spectacolul începe la ora 19.30, ca să ajungeți devreme acasă.

Turneul aniversar este cu și despre prieteni, așa că nu puteam ocoli faimosul La Partid din Lehliu. Astfel că, pe 31 mai, punem țara la cale în stil mare eu și prietenul Emil Constantinescu, alături de Luci Dobra, brand ambasadorul Jameson, sponsorul turneului (vedeți cum se leagă lucrurile când suntem între prieteni care pun umărul?). Nu voi fi singur, ci alături de Berti Barbera și Teddy Tudoroiu.

Despre luna iunie veți auzi cât de curând, pentru că și atunci se întâmplă lucruri simpatice, de unde nu trebuie să lipsiți. Mă gândesc să facem un concert – concluzie pentru cel de-al 15-lea eveniment, cum ar fi să plecăm în gașcă undeva? Ar fi o încheiere magnifică de turneu aniversar. 

În loc de concluzii, o piesă pe care o cânt destul de rar, dar care e în repertoriul meu de foarte multă vreme, pe versuri de Mircea Dinescu (asta așa, să aduc norocul asupra mea pentru plănuitul spectacol de la Slobozia din iunie).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *