Bacău obiective

Obiective 2018

Alchimie 2 ani

Alchimie 2 ani

27/04/2018 Comments (0) Noutati

Mai de fo(l)k

Dragilor, luna mai se anunță plină de concerte și cum intrați în vacanță, mă grăbesc să vă anunț pe unde ne vedem. Că poate vreți să veniți. Pe 1 mai ne vedem în True Club din București pentru concertul 1 mai în 2, alături de Puiu Crețu. Ne-am gândit noi că nu toată lumea pleacă în Vamă și are parte de concerte, că unii mai lucrează la privat și luni nu au liber, deci merită să aibă parte o cântare. Dacă veniți cu o salopetă sau o bască în cap, primiți o dedicație  și o poză cu artiștii. Dacă veniți în grup în salopete și cu bască-n cap, dau un CD cadou. Dacă e 1 mai muncitoresc, apoi să facem treaba regulamentară.

Sâmbătă, pe 5, ne vedem la Slobozia, unde are loc deschiderea sezonului moto, se lasă cu parada motociliștilor, apoi, la Vlah Spirit Club House (str. Filaturii nr. 2) se încing grătarele, se dă cep berii, iar pe seară se lasă cu concert. Așa că, dacă nu aveți treabă, haideți, că nu ajung așa des la mama acasă! Cum n-am lansat albumul la Slobozia, puteți considera că acesta e momentul, promit să iau niște albume cu mine, dar să mă trageți și voi de mână, că știți cum sunt artiștii, mai uită.

Cânt, după o pauză destul de lungă, la mare, mai precis în Vama Veche. VAMAdus Folk are loc în perioada 11-13 mai, iar eu voi cânta La Barbă Neagră vineri, pe 11. În aceeași seară vor susține recitaluri Emeric Imre, Cristi Dumitrașcu, Magda Puskas și Rareș Suciu, dar pe ForeverFolk găsiți programul integral al celor trei zile de festival.

Folk Minor Fest maiPe 18 mai ne vedem la Tecuci, unde Cristi Corcioveanu continuă tradiția numită Folk Minor Fest, un festival dedicat elevilor cu vârste cuprinse între 10 și 18 ani. Se anunță o treabă simpatică, anul trecut a fost chiar delicios, cu câteva sute bune de spectatori în Parcul Elisabeta din Tecuci, foarte mulți tineri. Revin cât de curând cu detalii pe ForeverFolk, dar dacă știți puști interesați, spuneți-mi și vă dau regulament și fișă de înscriere pe mail mai repede.

În fine, pe 20 ale lunii am bucuria să fiu parte din Festivalul Flori pentru Suflet – Remember Florian Pittiș, ajuns la ediția cu numărul 6, ce are loc pe 19 și 20 mai în Parcul Titan. Voi susține un recital în formulă de cvintet și cum nu se întâmplă asta în mod constant, zic că nu trebuie să ratați ocazia. Deocamdată nu vă dezvălui formula, să fie surpriză, dar sigur nu lipsește Cristi Mihai cu naiul și vocea.

Nu, nu va lipsi piesa cu trenul din playlist!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *