Muzicando

Muzicando

Play& Rewind

Play & Rewind

20/05/2015 Comments (1) Blog

Mâini întinse pentru albumul lui Ionuț (P)

Oamenii cu chitara sunt niște personaje speciale, indiferent dacă îi vezi pe un stadion, pe o scenă cu mii de watti, sau pe o străduță, doar el și chitara sa. Între ei sunt și eu, e și Ionuț Tecuceanu, e și Raymond, tânărul pe care îl vedeți în reclamele Vodafone și platforma Românii au inițiativă, care visează la o carieră muzicală. Fiecare din noi visează la ceva, dar noi, vrăjitorii notelor și al muzicii cu mesaj, visăm la oameni care să ne umple sălile, să ne asculte muzica, să ne cumpere discurile.

Numai că acest lucru nu e atât de ușor. Pentru că…ar fi prea multe de spus. Și atunci cauți soluții, atunci vezi cine îți e prieten și pune umărul. Un om, mai mulți oameni sau chiar companii. Când Marta a “strigat” către bloggeri și companii “cine se bagă”, răspunsul a fost unul peste așteptări, recunosc. Fiecare din părți a oferit câte ceva: unii bani, alții expunere. Rezultatul a fost însă cel așteptat: Ionuț e deja în studio, lucrează la primul său album de autor. Și cred că știu mai bine ca oricine ce bucurie e în sufletul lui. Așa că tot respectul pentru Vodafone și ajutorul dat pentru îndeplinirea unui vis!

Clienții care achiziționează Cartela Vodafone și activează una dintre extraopțiunile “Ce vrei tu” până la 1 iunie 2015, vor primi gratuit un bonus lunar egal cu valoarea extraopțiunii activate. Bonusul poate fi folosit pentru activarea unei alte extraopțiuni, în aceeași lună sau într-o lună viitoare, până la 31 iulie 2015. detalii aici

Și pentru că e un advertorial muzical și pentru că și albumul meu se află pe Zonga, trebuie să știți și că…

Clienții Cartelei Vodafone care activează extraopțiuni de minim 6 EURO se pot bucura de o experiență muzicală completă, cu o lună de internet nelimitat, prin Bonusul Nelimitat și acces gratuit, timp de un an de zile, în aplicația Zonga.

Baftă, Ionuț, și hai cu albumul, să asculte și urechile noastre!

One Response to Mâini întinse pentru albumul lui Ionuț (P)

  1. Ionut says:

    Mulţumesc mult, Marius! Albumul e în lucru, vine la final de iunie. 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *