Pittiș 2019 Cireșar

Cireșar și concertele sale

Pittiș 2019 ninge iubito

Bucurie și scenă

03/06/2019 Comments (0) Noutati

Make + La Partid = Love

Am știut din clipa în care am plănuit turneul că Lehliu și al său La Partid vor fi una din gazdele celor 15 concerte din turneul aniversar Marius Matache – 15 ani. La cum se contura proiectul, cu Jameson sponsor, știam că va fi exact pe gustul lui Emil Constantinescu, unul din oamenii cu care am o (Al)chimie ceva de speriat. E suficient să îi dai o idee, că el o preia din zbor, o analizează atent, o dezvoltă și apoi te apuci de treabă.

La Partid Și uite așa, vineri, 31 mai, au inaugurat noua terasă de La Partid, cu concertul numărul 13 din turneul aniversar Marius Matache – 15 ani. Chiar Emil a fost cel care a ținut musai să nu vin singur sau doar cu Teddy Tudoroiu, ci să îl iau și pe Berti Barbera cu mine. Bag de seamă că nu știa la ce să se aștepte Berti (supă de usturoi sau ciorbă de babic? Aceasta a fost întrebarea!), dar concluzia serii a fost una singură: un concert relaxat, cu o terasă care îmi dădea senzația de concert undeva la mare, în Vama de altă dată sau la Sandalandala. Pe bune, vouă ce vă inspiră poza din dreapta făcută de Radu? Sigur nu Ateneul Român :-))

Luci Dobra La PartidLuci Dobra, brand ambasadorul Jameson – nimeni altul decât sponsorul turneului meu, a venit tocmai de la Cluj pentru a povesti cum e cu single malt-ul irlandez, povestind un pic și istoria fabricării celui mai vândut brand de whiskey irlandez, dar și provocându-i pe spectatori la o degustare de Caskmates și Black Barrell. Iar papionul – ediție limitată pentru turneu îl prinde, nu? (foto stânga). Și deși pleca spre Sibiu, a stat tot concertul, ceea ce m-a bucurat teribil. Luci, mă bucur că ne-am revăzut, abia aștept următoarea întâlnire cu povești, concert și whiskey! 

Apoi, seara a continuat cu recitalul lui Teddy, acompaniat de mine pe alocuri, deja îi învăț piesele, ceea ce e foarte bine pentru viitor, când mai cântăm împreună pe undeva. Când mi-a venit rândul, aveam un chef de cântat, am fost și în voce, cred că a fost unul din cele mai bune recitaluri ale mele de La Partid. Poate oamenii foarte ascultători (și la propriu, și la figurat, circa 120 la număr), poate cei nouă (9) ani de când merg la Lehliu să cânt, poate căldura cu care gazdele – Ioana, Ileana, Simona și Emil, plus întreg staff-ul localului – mă înconjoară ori de câte ori merg acolo. Dacă aruncați un ochi pe cele două ziare ce reprezintă meniurile locului, o să vedeți și un editorialist simpatic, un CTP al folkului (hahaha!). 

Vă las cu câteva fotografii de la concert, pe toate le găsiți pe pagina de facebook a locului unde merită să vă opriți în drum spre mare sau spre casă, ba chiar și să faceți un drum special pentru o masă bună sau, de ce nu, un concert.

  • LPG 1
  • LPG 2
  • LPG 3
  • LPG 4
  • Berti La Partid
    LPG 5

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *