Un concert neasteptat e cu atat mai interesant

Institutul Ciuc te provoaca la dezbatere, eu te provoc...

24/01/2012 Comments (0) Blog

Marti are 3 stiri bune (sau macar interesante)

Am primit o invitatie de la Cabral de a scrie un guest-post pe www.desprealcool.ro si a iesit postarea Alcoolul ca un râu, pe care va invit sa o cititi si sa o criticati. Multumesc mult de invitatie si de caracterizare.

ZeList a publicat ieri Retrospectiva anului 2011 in social media. Dupa numarul de posturi publicate, activitatea din blogosfera a inregistrat o scadere de aproximativ 15%, dar a crescut activitatea pe twitter si facebook (15%, respecti 53%). Eu am vazut stirea initial pe Refresh.ro si mi s-a parut interesanta informatia ca au fost doar 2868 de bloguri care au publicat cel putin 15 articole pe luna in 2011. Evident, primul pas a fost sa verific daca eu am indeplinit aceasta conditie si am fost trist sa constat ca in ianuarie 2011 am avut doar 14 articole, indeplinind cu brio in restul lunilor. Dar, pot sa consider ca din 2011 am devenit blogger serios.

Cele mai interesante noutati din lumea folkului, via ForeverFolk: o noua locatie de concerte folk in Bucuresti – Garage Hall (ajungem si noi acolo pe 14 februarie); unde se canta folk in aceasta saptamana – concertele saptamanii; azi si maine mai puteti castiga un album cu grupul Plus Noi.

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *