Matache + Poclitaru = Love

Primăvara HOINARă

18/02/2015 Comments (4) Noutati

Martie în flăcări

La cât de cuminte e februarie, martie se anunță o lună de foc, probabil cea mai intensă lună din cariera mea artistică de 11 ani (se împlinesc pe 8 aprilie). Concerte multe (11 la număr, câte unul pentru fiecare an de carieră), în locuri diferite, împrăștiate prin țară, în locuri în care oamenii mă așteaptă demult, în unele în care nu am cântat până acum. Și uite așa, cu sprijinul prietenilor de la Domeniile Sâmburești s-a născut turneul național Primăvara HOINARă.

Seria de spectacole începe la Teatrul Mignon din București, pe 2 martie. Un nou spectacol din proiectul Seri acustice la Mignon (al 7-lea, dacă nu greșesc) într-un loc de care m-am legat afectiv, unde mă simt bine departe de fumul din cluburile bucureștene și unde liniștea îmi permite să pun la cale spectacole, nu concerte. Voi avea, mai mult ca sigur, doi invitați, dar mai stau un pic până să îi anunț.

Dacă tot am învățat anul trecut drumul spre Brașov, vineri, 6 martie, mă opresc La Taifas, pe Republicii nr. 18. Iar a doua zi, pe 7 martie, merg să îi salut pe prietenii din Bistrița, în același loc simpatic numit Class Cafe. Și nu se putea un turneu național fără Mediaș, iar ocazie mai bună ca Ziua Femeii nici nu găseam, așa că pe 8 martIE ne vedem la Hanul Greweln.

Afis turneu martieLa Timișoara nu am ajuns din 2013, de când cu lansarea albumului. Iată că lucrurile se schimbă și pe 12 martie merg să cânt la Timișoara, în The 80’s Pub. Mulțumesc, Cristi, pentru invitație!

Multe din spectacolele reușite în ultimii 2 ani se datorează, în bună măsură, prietenilor care m-au ajutat cu relații, cu sfaturi, cu bilete cumpărate. La Craiova e un grup de oameni care țin la mine foarte mult și care își doresc de multă vreme să ajung din nou să cânt în capitala Olteniei. Cum toate se întâmplă la momentul oportun, acum s-au legat lucrurile și vineri, 13 martie, voi cânta la Casa de Cultură Traian Demetrescu din Craiova.

Puiu Crețu e unul din cei mai dragi oameni din showbiz, așa că plecăm împreună în Moldova în cea de a 3-a săptămână din martie. Prima oprire este la Onești, la Biblioteca Municipală “Radu Rosetti”, pe 18 martie, începând cu ora 17:30. La Roman încerc să “opresc” demult, în drum spre Iași sau Bucovina, dar nu mi-a reușit până acum. Prietenii din Roman să știe că ne vedem joi, 19 martie, la Casa Veche. După Roman, la vreo 10 km, se separă drumurile pentru Iași și Suceava. Și cum să ajungem până acolo și să nu oprim la prietenii din Fierăria din Suceava, unde vom concerta vineri, 20 martie.

Sâmbătă, 21 martie, suntem la Gura Humorului, e rândul nostru să dăm examen cu publicul humorean în cadrul festivalului 20 de ani-lumina. Iar dintr-o vizită în Bucovina nu poate lipsi Suceava, astfel că pe 22 martie ne vedem la Fierărie. Și pentru că nu l-am văzut pe Cristi Zlăvoc de la începutul anului de la Mediaș, duminică, 22 martie, ne vedem la Pub Km 0 din Piatra Neamț.

Știu că va fi greu, e posibil să nu fie toate concertele (recunosc, sunt în negocieri cu încă un oraș!), ba chiar mai aștept propuneri (de ex., pentru sâmbătă, 14 martie – poate un Tg. Jiu, poate Rm. Vâlcea, poate Pitești sau Curtea de Argeș, cine știe…). Îmi doresc doar să fiu sănătos și să vă întâlnesc. Ca de obicei, dacă veniți la concert și nu ne-am întâlnit niciodată, trageți-mă de mânecă! Voi avea discuri la mine (ultimele exemplare din HOINAR), dacă nu le anunț eu, întrebați-mă despre ele. Stăm la poze, la autografe, la povești. Dați de știre prietenilor, sunt tare bucuros de fețe noi la concerte. Primăvara HOINARă e cel mai tare turneu al meu în cei 11 ani de carieră și recunosc că abia îl aștept!

4 Responses to Martie în flăcări

  1. dana says:

    Hai no, Make, vad ca Tg Muresul iaar il ocolesti..

  2. Make says:

    @Dana Apai stii cum stau lucrurile la voi, acolo, ca mi-e ca la urmatorul album facem lansarea aia la voi pe peluza 🙂

  3. dana says:

    😀 ok! m-apuc de asezat scaunele! 🙂

  4. […] Matache va concerta în 11 orașe din țară. Vezi aici când ajunge în orașul […]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *