februarie concert greentea

Concert de februarie

primii bani din muzică studio Madu Big Mamou

Muzician în studio

14/02/2017 Comments (2) Noutati

Martie și concertele lui

martie concerte

Astăzi ne vedem la Ceainăria GreenTea, locurile s-au cam terminat (dacă sunteți simpatici și cuminți, Ciprian mai pune câte un scaun pentru cei apăruți din întâmplare la concert, fără rezervare). Dar am zis că ar fi bine să vă anunț din timp pe unde ne vedem prin țară, că v-am cam dus dorul, așa că am zis că e cazul să o iau la picior spre voi.

Pe 4 martie ne vedem la Mediaș, nu cred că mai e cazul să explic ce mă leagă de acest oraș, am uitat numărul vizitelor aici demult, vin de mai multe ori pe an de 6 ani încoace. Și mi se făcuse un pic dor de niște papanași fierți, de o ciorbă de tarhon, plus că mai sunt niște locuri neexplorate în zonă – Mălâncrav, Valchid. Plus dor de oamenii simpatici cu care am legat prietenii trainice în anii ce au trecut. Mai vreți sau e suficient să ne vedem la Casa Ardeleană sâmbătă, 4 martie, de la ora 19:30?Atenție, sunt locuri puține, așa că grăbiți-vă!

La Onești cred că e sortit să ajung din 2 în 2 ani, ceea ce mi se pare destul de rezonabil. Am fost prima oară în 2013, cu Sorin și Alex, apoi în 2015 cu Puiu Crețu, în cadrul turneului Primăvara HOINARă. Iată că în 2017 reușesc să ducem albumul Alchimie în orașul care, la prima vizită, a fost o surpriză uriașă pentru mine. Locul spectacolului este Biblioteca Municipală Radu Rosetti, a cărei aulă ne va găzdui pe mine și pe Cristi începând cu ora 17:00. Logica mea e simplă, dacă oamenii încă ne primesc, înseamnă că am făcut eu ceva bine la vizitele precedente și abia aștept să îi revăd!

Dacă am așteptat mai bine de 12 ani să ajung la Bacău, iată că odată bătătorit drumul ajung acolo a 2-a oară în 3 luni, chiar de Ziua Femeii. Am zis că dacă tot suntem la Onești (nici o oră de Bacău), dacă tot e 8 martie, să profităm de ocazie și să prestăm niște Reverențe Muzicale de 8 martie. Nu în ultimul rând, ne-am simțit foarte bine la prima noastră vizită la Villa Borghese și am zis să verificăm dacă nu cumva a fost o întâmplare (glumesc, evident!). De fapt, mergem pentru berbecuțul la ceaun și pentru desertul pe care nu am apucat să îl mâncăm prima oară.

Programul concertelor din martie pe scurt

 • 4 martie: Mediaș, Casa Ardeleană;
 • 7 martie: Onești, Biblioteca Municipală Radu Rosetti;
 • 8 martie: Bacău, Villa Borghese.

2 Responses to Martie și concertele lui

 1. Cristi says:

  Din pacate in seara asta nu ajung, dar o sa am onoarea sa te ascult la Medias. Weekendul acela ajung si eu pe plaiuri Mediesene. 🙂

 2. Make says:

  @Cristi asa sunt fanii mei, mai aroganti, nu vin niciodata in orasul de domiciliu, ca asta poate oricine :-))))
  Ne vedem la Medias cu drag 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *