cultură egocentrism Urâte, dar deștepte

Anul muzical 2014

Martie în flăcări

13/01/2015 Comments (0) Noutati

Matache + Poclitaru = Love

Poclitaru Bistro Atelier 28 ianN-am avut idee cum să prezint altfel primul meu concert din acest an decât Matache + Poclitaru = Love. Am povestit atâtea despre Sorin, despre relația dintre noi, încât nu am reușit să produc ceva mai inteligent. E a doua oară când scriu de el în ultima săptămână, dacă mai scriu o dată îl pot cere de nevastă. Cred că am putea sta de vorbă ore în șir, mai nou avem subiecte divergente – vezi asasinatele din Paris – dar încă nu ne-am luat Kalasnikoave, suntem bine.

Pe 28 ianuarie, întrucât Sorin era în trecere prin București, mergem în vizită la prieteni – Bistro Atelier – pentru o seară de povești (hai că vorbesc în rime!). Ce vom face pe scenă? Habar nu am. Dar, fără falsă modestie, v-ați plictisit vreodată cu noi? Va fi o seară după numele locului, un atelier de pamflete și sonate, că doar Poclitaru se pricepe la pamflete (sperăm să nu îl mitralieze vreo mamaie habotnică dacă zice vreuna despre BOR), iar eu o să cânt ce-o să-mi treacă prin minte. Și e primul concert pe 2015, merită să dați o fugă (dacă prindeți locuri).

Intrarea este liberă, există doar 35 de locuri. Se pot face rezervări, dar ele își pierd valabilitatea cu o oră înainte de începerea concertului. Așadar, concertul începe la 20:15, deci musai să vă prezentați la bistro cel târziu la ora 19:15.

Ca de obicei, avem alături partenerii tradiționali – Domeniile Sâmburești, Hello Hotels, Aqua Carpatica, TNT Express România, Kooperativa 2.0., Asociația F.A.I.R. și ForeverFolk. 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *