Caricaturi la comanda sau cum m-am ales cu un...

Bloggerii, politica si atitudinea fata de ea

03/06/2012 Comments (5) Blog

Meciul secolului la Medias

Seria de articole despre Sport si Social Media Week-end se incheie cu povestea meciului dintre Selectionata Nationala a Bloggerilor si Echipa Personalitatilor Mediesene, ce a avut loc duminica, 27 mai, dupa terminarea Cupei Bloggerilor.

Echipa personalitatilor mediesene, antrenata de Cristian Pustai, nimeni altul decat fostul si actualul antrenor al echipei Gaz Metan Medias, a fost alcatuita in special din fosti jucatori de la Gaz Metan Medias si anume: Dorin Rosca, Claudiu Boaru, Nicolae Iorga (nu, nu istoricul!)Flavius Boroncoi, Costel Hanc, Claudiu Bunea, Marian Lazar, Titi Cenan, intarita cu Nichifor Pusca (Transgaz), Nicolae Popa (avocat), Marius Popa. E clar, dom’ profesor Cristi Pustai, dupa ce a vazut de ce sunt in stare bloggerii (el fiind participant si la Cupa Bloggerilor alaturi de echipa #Medias), a convocat urgent oameni care stiu cu varza si, ca om care a fost in teren si a jucat impotriva lor, stiu bine de tot. E suficient sa va spun ca desi noi eram mai tineri, ei erau si mai usori si mai sprinteni.

Pentru Selectionata Nationala a Bloggerilor (foto jos) au evoluat Adi Zabava, Lucian Marin, Bogdan Marin, Tino Moldovan, Ovidiu Aron, Cezar Vasile, Alin Pandaru, Marius Moga, Calin Pascu, Marius Jepan, Dan Olteanu, Robert Vlad, Bogdan Rus (golgeterul competitiei), Paul Plaias, Elton (cel mai bun jucator al cupei).

Tot meciul a fost dominat de fair-play, nu cred ca au fost mai mult de 5-6 faulturi in tot meciul, desi mai bine de jumatate din meci a plouat torential, iar gazonul sintetic era destul de alunecos. Cei mai buni au invins – Mediasul a castigat cu 7-5, dar noi i-am dominat la greutate, desi eram mult mai tineri. Dar marea mea bucurie este faptul ca am putut sa avem o echipa a bloggerilor alcatuita din jucatori din toata tara.

E doar primul meci in care noi, bloggerii, ne prezentam in echipa mixta. O sa vedeti foarte curand ca vor mai fi proiecte (fotbalistice, dar nu numai sper eu) care sa includa bloggeri din mai multe orase.

Raman si cu satisfactia personala de a fi marcat unul din golurile echipei (gol la care s-a bucurat inclusiv portarul advers, dar asta ramane intre noi!). Inca o data multumiri PUMA Romania pentru echipamentul pe care il purtam.

Sponsori Staropramen si Pepsi

Parteneri ZorileStore, Canyon

Parteneri media: Radio RingRadio MediasMediasInfoMonitorul de MediasMesagerul de SibiuNova TVMircea HodarnauVasile Antipa

5 Responses to Meciul secolului la Medias

  1. robbie says:

    sunt mândru ca am jucat împotriva unor jucatori antrenati de Cristi Pustai. chiar daca am pierdut. 😀

  2. Make says:

    @Robbie nici nu era despre victorie sau infrangere meciul asta 🙂

  3. […] Marius, unul din bloggerii care s-a implicat in organizarea evenimentului a declarat: “tot meciul a fost dominat de fair-play, nu cred ca au fost mai mult de 5-6 faulturi in tot meciul, desi mai bine de jumatate din meci a plouat torential, iar gazonul sintetic era destul de alunecos. Cei mai buni au invins – Mediasul a castigat cu 7-5, dar noi i-am dominat la greutate, desi eram mult mai tineri. Dar marea mea bucurie este faptul ca am putut sa avem o echipa a bloggerilor alcatuita din jucatori din toata tara.” […]

  4. […] meciul secolului, dupa Cupa Castrol, ma credeti cand spun ca Echipa Bloggerilor nu e a mea? Ca ea inseamna si […]

  5. […] @make2000 așa cum îl știm de pe twitter, cercetător cu doctorat la zi în chimie, blogger, fotbalist, vine sâmbătă la Cluj să înlocuiască toate etichetele de mai sus cu cea de […]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *