Sa credem in sansa noastra

sportivi

Intrebari cu polo

27/03/2013 Comments (2) Sport

Meciuri in Liga Mondiala la polo

UPDATE 2: Nu facem si noi o gasca frumoasa pentru a-i sustine pe baieti? Eu vin cu toba si steag. Ia sa vedem, cine merge sambata la meci? Intrarea e libera!

UPDATE: Romania a invins Rusia cu 12-8. Felicitari!

Nationala de polo a Romaniei este implicata in aceasta perioada in Liga Mondiala. Azi (miercuri), de la ora 17:00, Romania intalneste la Oradea echipa Rusiei, intr-un meci ce se va desfasura la bazinul Olimpic “Ioan Alexandrescu” din Oradea. Meciul va fi transmis in direct pe DigiSport 2.

Andrei Edmonton PoloDupa meciul de azi, baietii nostri se muta la Bucuresti, unde sambata, 30 martie, de la ora 18:00, vor intalni echipa Italiei. Meciul are loc la Bazinul Steaua din Complexul Sportiv Ghencea. Si acest meci se poate vedea la televizor, pe DigiSport 3.

Lotul Romaniei pentru cele doua meciuri il gasiti aici. Va reamintesc ca nationala de polo a Romaniei este calificata la Campionatele Mondiale (a nu se confunda cu Liga Mondiala) ce vor avea loc la Barcelona, in perioada 19 iulie – 4 august 2013 (detalii pe site-ul competitiei)

2 Responses to Meciuri in Liga Mondiala la polo

  1. […] Marius Matache vine cu tobă şi steag, deci o să fim pregătiţi. […]

  2. […] Și au răbdare cu tine să-ți explice ce și cum. Cel mai probabil – dacă nu ar fi fost Make – nu aș fi aflat prea multe de echipa națională de polo a României. Și mai ales, nici nu mi-ar […]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *