ciocolata-1

Saptamana de ciocolata

Chocolat

Treceti pe la Chocolat, o sa aveti o surpriza

10/12/2012 Comments (0) Blog

Medias Blog Awards 2012

Stiti ca in materie de blogosfere locale, am si eu doua slabiciuni, Medias si Vrancea (in ordine alfabetica), din motive pe care nu le voi dezbate din nou. Iar faptul ca anul acesta Feri a considerat ca e cazul sa ma puna la munca (xoxo, dragule!) pentru jurizarea Medias Blog Awards m-a onorat sincer si m-a responsabilizat, astfel ca 2 zile, bantuit de raceala, am stat si am studiat candidatii la premiile blogosferei mediesene.

Medias Blog AwardsFaptul ca o blogosfera locala reuseste, pentru al 4-lea an consecutiv (sper sa nu gresesc), sa isi premieze cei mai harnici reprezentanti este o mare performanta (apropos, si Vrancea incearca anul acesta sa faca acest lucru si le tin pumnii). Faptul ca Medias Blog Awards include o categorie speciala pentru Sibiu e un mare punct in plus (cu siguranta logica ar fi spus altfel).

Uitandu-ma pe rezultatele competitiei (le gasiti la Feri pe blog) imi dau seama ca toti cei 3 jurati am vazut lucrurile aproape la fel. Am descoperit cateva bloguri despre care nu aveam habar si care produc continut de calitate. De exemplu, Zambete Online, despre care cred ca, daca trece pe domeniu personalizat, poate deveni unul din cele mai interesante bloguri personale. Un site de cooking, Can’t boil an egg, daca ar schimba interfata (care sincer e imposibil de urmarit, daca nu ar fi trebuit sa il evaluez, ieseam in secunda 2), ar castiga enorm, continutul fiind unul de calitate.

Pe Teodora Neagu o stiam dinainte si de la ea am pretentia sa evolueze, mai ales ca bloggingul si-a aratat deja rezultatele (vezi premiul din partea Comisiei Europene). Sa ai un blog despre problemele agriculturii pare ciudat, dar cu siguranta problemele tale sunt si ale altora, iar cum traim intr-o tara puternic agricola, utilitatea lui poate fi uriasa. Nu mai spun de bloggerii BUNINET, ei ca atare o performanta remarcabila si un lucru de toata lauda.

Bravo, Medias, bravo, Feri, felicitari tuturor, continuati sa progresati, iar rezultatele se vor vedea in fiecare an.

Sursa foto: Ionut Anisca

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *