Stii ce inseamna 25.000 de euro?

Se anunta un concurs tare la Festivalul de la...

03/11/2011 Comments (1) Blog

Medias Blog Awards

Despre Medias v-am facut capul calendar o luna intreaga, cum ne-am petrecut noi, cei din DreamTeamRO, o vacanta de vis, cu fotbal, piscina, blogging, plimbari, concert si cate si mai cate. Ieri scriam despre cazul lui Albert, un baietel din zona Mediasului care are nevoie de ajutor, in decembrie ma duc la festivalul Medias – Cetate Medievala. Dar se pare ca legatura cu Mediasul este suficient de puternica sa nu epuizez subiectele asa rapid.

Blogosfera locala din Medias isi premiaza, pentru a 3-a oara, cei mai de seama reprezentanti la Medias Blog Awards. Scopul acestui eveniment este, in primul rand, promovarea comunitatii online din Medias, una din cele mai unite pe care eu personal le-am intalnit.

Pentru a afla mai multe informatii, va invit sa vedeti un interviu cu Feri Teglas, “creierul” acestei manifestari, interviu realizat de Mircea Hodarnau (un jurnalist care stie sa pun punctul pe “i”).

Evenimentul este organizat de Dianthus Medias cu sprijinul Centrului de Documentare Gaze Naturale Medias, Blogal Initiative, Dafora Turism, Mediasinfo.ro, Mediaslive.ro, Big Pizza, Contrast Publicitate si Feri Teglas Blog

Sursa foto

One Response to Medias Blog Awards

  1. Feri says:

    Thanks Marius !!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *