Romania la Los Angeles 1984

Scoala semifondului romanesc

07/04/2012 Comments (0) Sport

Mergem la Londra!

Am scris de polo cand au plecat baietii la Edmonton, apoi am preferat sa “tac” si sa ma uit in liniste la meciuri (cred ca din superstitie). E drept, am mai comentat pe twitter si facebook despre victorii sau inaintea meciurilor ca de, n-am putut sa ma abtin. Acum insa e de scris, tovarasi! E de scris pentru ca NE-AM CALIFICAT LA OLIMPIADA! Sau daca vreti, pot si mai mare de atat:

NE-AM CALIFICAT LA OLIMPIADA!

Intr-o perioada in care sporturile de echipa nu merg deloc bine, avem o echipa care ne va reprezenta la Londra (sper sa fie doua, sa se califice si fetele la handbal). Si intr-un sport in care nu se investeste (avem 2 bazine cat de cat serioase – cel de la Oradea si Floreasca din Bucuresti), nu e usor de practicat (nu e ca la fotbal ca iesi sa bati mingea in fata blocului), iar mass-media sportiva scrie asa ceva, ca asa stiu ei sa faca presa.

Vorbeam cu Andrei (foto sus) inainte de plecare si imi spunea ca pentru generatia lui e cam ultima sansa de a merge la Olimpiada, iar in glasul lui se simtea o ambitie serioasa. Transpusa, dupa cum se vede, si in teren. Pentru ei, e poate “cantecul de lebada”, pentru altii e semnalul ca daca vrei si crezi, se poate.

Pentru toti cei care mai cred si vor, atat: Hai Romania!

P.S. Exact in clipa in care am publicat articolul, organizatorii Jocurilor Olimpice anuntau finalizarea arenei ce va gazdui meciurile de polo cu o luna inainte de termenul stabilit pentru teste (detalii aici).

Sursa foto

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *