Acelasi cantec? Sau doar aceeasi frantura de geniu?

Din nou despre organizatori de festivaluri

25/05/2011 Comments (2) Blog

Mergem la o gala de premiere doar daca stim sigur ca vom castiga?

Am auzit deunazi ca Edward Maya (artist roman, pe numele din buletin Eduard Ilie) a castigat nu stiu ce premiu din domeniul muzical (evident, nu canta pistoale-pumnale, nu intra in atributiile mele), devansand-o pe Lady Gaga. Pana aici, toate bune si frumoase. Artistul roman insa nu a fost de fata la decernarea premiilor, pe motiv ca abia se intorcea din India (sau ceva de genul). Gestul mi-a atras atentia, pentru ca, organizand premiile ForeverFolk, m-am lovit de o situatie similara. Artistii veneau la eveniment doar daca stiau ca vor castiga.

Si vin si va intreb pe voi – e normal sa participi la o festivatate de premiere doar daca esti anuntat dinainte ca vei castiga? Mi se pare ca e un semn de respect fata de toti cei implicati (contracandidati, organizatori, public) sa fii de fata cand se anunta nominalizarile si sa il aplauzi pe  cel care castiga sau, in cazul cel mai fericit, sa te bucuri de victorie. Cum ar fi sa sune Jack Nicholson cu 3 zile inainte de Oscaruri la comitetul de organizare (sau cum s-o chema el): Alo, Vasile? Ba, castig ceva? Ca daca nu, nu vin, am o cumetrie la New York si tre’ sa ma duc, ca e obligatie, a fost si el la mine la botezu’ cainelui.

Ia dati-va cu parerea, ca tare-s interesat cum vedeti voi lucrurile, sa stiu daca mai organizez vreodata festivitati de-astea.

2 Responses to Mergem la o gala de premiere doar daca stim sigur ca vom castiga?

  1. eu chiar am o mare curiozitate: cei de la Oscar stiu ca vor castiga sau nu?!

  2. Alex Traila says:

    stiu ca vor castiga. sunt anuntati. 😀

    dar sunt de acord, si mi se pare aiurea si lipst de respect sa nu apari la ceremonie decat daca stii ca ai sa castigi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *