Un vin din vremea templierilor

Webstock11 – Vorbele, faptele si sentimentele oamenilor 2.0

24/09/2011 Comments (0) Blog

Mi-e dor de voi…

Da, mi-e dor sa va povestesc ce s-a intamplat in ultimele zile. Deja pare o vesnicie si chiar si astea cateva randuri le scriu din fuga. O sa spuneti ca sunt nebun, dar de joi totul pare un vulcan. Iata pe scurt ce s-a intamplat.

Joi seara l-am sarbatorit pe Arthur Guinness – evident, cu bere Guinness si muzica irlandeza. Vineri a fost Webstock no. 4 – editia 2011, cu o sesiune “Inspirationala” de mare angajament – Cabral, Ivan Patzaichin, Cristina Bazavan, Vlad Petreanu, Madalina Uceanu, cu premiile Webstock si emotiile aferente celor implicati (nu eu). Dupa gala premiilor Webstock, am fugit cu DreamTeamRO sa ne intalnim cu Cabral si oamenii de la Unilever Food Solutions&Make Sense pentru o dezbatere in care am realizat – pentru a cata oara! – ca cu cat stii mai mult, cu atat stii mai putin si ca ignoranta e un pacat urias – subiectul: doggy bag si importanta lui. Nu va pot spune cat de savuroase au fost discutiile :-).

Dupa, am oprit pret de cateva minute la Webstock After-Party – sa vedem vocile din online – pare sa existe ceva perspective pentru un nou #AcousticBloggers.

Si nici nu am apucat sa va spun de cum a fost marti la Mojo, dar despre acest subiect, un pic mai incolo si veti vedea de ce. In plus, desi e sambata, sunt treaz de la 8. La 9 avem Anglia – Romania la rugby, de la Cupa Mondiala. deeeeeeeeci, “O padure de stejari, brate tari si inimi mari, focul viu le arde-n sange, stejarii nostri vor invinge!” Si asta doar pana la 10.30, ca azi e Let’s do it, Romania!, deci e timpul pentru actiune.

Sa aveti o viata frumoasa. Ca a mea 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *