Twitterimea este invitata la rugby tag

Ma holbez si eu (3)

29/06/2010 Comments (3) Blog

Mica Publicitate – Tara de vanzare

Am primit un banc pe mail (via familia Tudoroiu) absolut genial si am zis ca e pacat sa nu il dau mai departe, poate unii nu l-au vazut.

Stare tehnica:

Are probleme cu alimentarea, o mica defectiune la mecanismul de directie, ca nu tine linia dreapta, si merge cam infranata. Cutia de viteze e blocata in marsarier. Este inmatriculata in Europa, cu numere provizorii, se mai poate circula cu ea maxim o luna.

Istoric:

Este fabricata acum 2000 de ani, sub licenta romana. A fost avariata in repetate randuri. Prima data a fost condusa de niste ciobani, dar au mai calarit-o si altii. A fost reparata numai cu piese second hand, aduse de pe la turci. O perioada a fost condusa bine de niste nemti, Carol I si Ferdinand, dar apoi a incaput iarasi pe mana unor idioti care au bagat-o prin toate gropile.
Exteriorul a fost vopsit in 1989, dar interiorul este inca plin de rugina. A mai avut cateva reparatii capitale, in 1600, 1859 si 1918, dar a mai si pierdut o parte din piese.

Combinatii:

Predau leasingul, mai sunt de plata la ea cateva zeci de rate FMI. Accept si variante de schimb cu o tara similara din Africa, oricat de mica ar fi dar sa functioneze.

De ce o vand:

Sincer sa fiu, o vand ca m-a lasat in drum si nu ma pricep la ea. Plus ca imi consuma cam mult, si ca s-o repar ma costa cat nu face. Oricum, eu n-am permis de conducere pentru categoria asta de tara, asa ca sa o conduca cine s-o pricepe. Daca nu o vrea nimeni, o dezmembrez si o vand pe bucati. E pacat de ea, va spun. Sper sa o ia cineva care stie sa o aprecieze.

3 Responses to Mica Publicitate – Tara de vanzare

  1. Pisi says:

    Trist, dar adevarat ..

  2. […] This post was mentioned on Twitter by Bad Pisi, Claudiu Ciobanu and Mihaela , Marius Matache. Marius Matache said: Mica Publicitate – Tara de vanzare – http://bit.ly/aWUp6u […]

  3. Razvan says:

    Super. Se pricepe cine a scris. Realitatile romanesti… facem haz de necaz.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *