Oravița oportunități

Oravița

cultură egocentrism Urâte, dar deștepte

Jurnal de turneu (16)

02/12/2014 Comments (0) Noutati

Mini-turneu în Ardeal

Zlatna - 5 decA fost un an tare agitat, iar sfârșitul de an pare să mențină tradiția. De anul viitor, strategia se modifică un pic, dar pentru sfârșitul de an îmi mențin ideea de a ajunge la cât mai mulți oameni. Dupa spectacolul de mâine (n.a. miercuri, 3 decembrie) de la Espace Minoux, de joi mă mut în Ardeal până duminică, urmând să am 3 concerte la Brașov, Zlatna și Mediaș. Iar cauza acestor concerte sunt, fără doar și poate, prietenii, deja prea mulți ca să îi mai pot enumera.

Joi, 4 decembrie, ne vedem  La Taifas, în Brașov (Str. Republicii nr. 18), e cel de-al 3-lea concert în acest an la Brașov, după ce ani la rând nu reușeam să merg să cânt acolo. Robert a fost cel care mi-a deschis calea, apoi Alina și Carmen au “pus paie pe foc” și iată cum Brașovul devine o destinație frecventă pentru concertele mele.

Vineri, 5 decembrie, dau o fugă până la Zlatna, la Leul de Aur, pentru o întâlnire cu oamenii frumoși cunoscuți anul trecut. Am zis că dacă tot n-am ajuns la Alba Iulia, să trec un pic prin Apuseni, mai ales că anul trecut m-am simțit tare bine acolo. N-am scăpat de Adi Puiuleț, așa că mai trag un pic de mine și fac un ocol pe la Zlatna. I-am spus Folk…cu iarna-n suflet, că mă uit la ninsoarea de afară și parcă mă năvălește și pe mine romantismul zăpezii.

Medias 2014Sâmbătă, 6 decembrie, ne vedem la Mediaș, la Festivalul Mediaș – Cetate Seculară, la Sala Traube. Cu mulți prieteni pe scenă, cu și mai mulți în sală, vor fi două zile de muzici faine în Cetatea Luminii. Feri și compania v-au pregătit și lansări de carte, și expoziție foto, zău că nu trebuie ratat.

În concluzie, dragi prieteni din Ardeal, să ne bucurăm la maxim de muzici bune, de prieteni și de ultimele zile ale lui 2014. Asta în pregătirea unui 2015 mai bun. Dar până la concluzii și planuri de viitor, ma avem de cântat.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *