Sferturi de finală așteptate

Alexandru Dedu

05/07/2014 Comments (0) Sport

Minifotbal sau altfel de fotbal

CM bloggeri minifotbalDacă ați trecut pe la universitatea de la 10 iunie încoace, ați observat, probabil, niște terenuri de minifotbal și o terasă pentru microbiștii care vor să vadă meciul în aer liber. Acolo ne-am dat întâlnire deunăzi o gașcă mare de activiști online (bloggeri și nu numai) pentru un campionat de minifotbal intitulat chiar Cupa Mondială a Bloggerilor. Sau un fel de….de ce spun asta? Porțile au cam 1 m înălțime (poate mai puțin) și se joacă 3 la 3. Bonus, până am făcut echipele, a început ploaia, astfel că materialul plastic de pe jos a devenit mai alunecos decât era oricum.

Rezultatele au fost…mai ceva ca ale naționalei lui Pițurcă. Singura bucurie este rezultatul de egalitate obținut în ultimul meci, astfel că nu am fost chiar ciuca bătăilor. Adversarii și-au dorit mai mult victoria și și-au menținut echilibrul mai bine decât mine, care am reușit să cad de vreo 3 ori, mutând scheletul metalic din loc și deformând pavajul din piață. Nici unul din porumbeii și-așa plouați nu a avut de suferit la nivel emoțional în urma microcutremurelor produse la impactul meu cu solul (evident major, aici cred că ne-au surprins adversarii, cu game pentatonice). La fotografia de grup mi-a luat fața (la propriu sau la figurat, nu sunt foarte sigur) David Luiz (foto sus), dar e firesc, eu fiind mult mai frumos ca el. Mai ușor mă puteți identifica și după faptul că țin în mână Brazuca (mingea oficială a competiției).

Gillette CM bloggeriAcțiunea a fost organizată de oamenii de la Gillette (foto dreapta), care, cu ocazia Cupa Mondială 2014 la fotbal au lansat o serie de aparate de bărbierit în culorile Braziliei și făcute din oțel.  La reușita acțiunii și bunăstarea participanților au contribuit și Subway, Adidas și prietenii de la agenția Daescu-Borțun-Olteanu, care au pus totul la cale și care sunt responsabili de comunicarea proiectului Poiana Urbană ce se petrece la Universitate în această vară.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *